Νέα

Λαμία: Έσπασε πλάτανος δίπλα σε παιδική χαρά – Τι καταγγέλλουν οι περίοικοι

today06/08/2023 458 1

Φόντο
share close

Από καθαρή τύχη γλιτώσαμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής στο πλαίσιο των έντονων ανέμων που έπνεαν και στην περιοχή της Λαμίας.

Οι εικόνες που βλέπετε προέρχονται από την συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Ευζώνων στην περιοχή της Αμπλιανης όπου υπάρχει και μία παιδική χαρά.

Τα πολλά μποφόρ που έπνεαν τις μεσημεριανές ώρες είχαν ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο κομμάτι ενός πλατάνου που υπάρχει στο σημείο να σπάσει και να πέσει πάνω σε ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο εκεί.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος από το σημείο ενώ δεν υπήρχαν και παιδιά να παίζουν και δεν είχαμε από καθαρή τύχη τραυματισμό.

Οπως μας καταγγέλλει περίοικος ο οποίος μας έστειλε και τις σχετικές εικόνες: “… έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές στην αρμόδια υπηρεσία του πράσινου του δήμου Λαμιέων να στείλει συνεργείο στο σημείο προκειμένου να φροντίσει τα δέντρα τα οποία είναι επικίνδυνα. Εγώ προσωπικά έχω καλέσει αρκετές φορες αλλά δεν εισακούστηκα. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Θα πρέπει να συμβεί κάποιο κακό για να επέμβουνΆλλες φορές μικρότερα, άλλες φορές μεγαλύτερα φεύγουν μεγάλα κλαδιά από τα δέντρα. Ας επέμβει κάποιος πριν να είναι αργά”.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%