Νέα

Λαμία: Δυνατή παίκτρια! – Ευχάριστα νέα για την 14χρονη που τραυματίστηκε παίζοντας ποδόσφαιρο

today14/05/2024 2

Φόντο
share close

Θετικές οι πληροφορίες που έρχονται από το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, για την 14χρονη Αγγελική, που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή παίζοντας ποδόσφαιρο με την παρέα της, σε κοινότητα της Λαμίας.

Αν και η αρχική διάγνωση από τις εξετάσεις και την κλινική της εικόνα τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου μεταφέρθηκε αρχικά, όσο και από το Νοσοκομείο Αγία Σοφία όπου μεταφέρθηκε άμεσα, έδειχναν σοβαρό τραυματισμό που θα απαιτούσε και χειρουργείο, το κοριτσάκι απέδειξε ότι εκτός από δυνατή παίκτρια στο παιχνίδι, είναι και δυνατή στο παιχνίδι της ζωής.

Η 14χρονη ανταποκρίθηκε θετικά στην θεραπευτική αγωγή και σιγά σιγά άρχισε να αποκαθίσταται η κινητικότητα του.

“Η Αγγελική μας ήδη κουνάει και τα χέρια και τα ποδαράκια της, έχει συνέλθει, η εικόνα της είναι καλή και αυτό χαροποιεί όχι μόνο εμάς την οικογένεια της, αλλά και τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται στο πλευρό της” δηλώνει στο LamiaNow, ο πατέρας της 14χρονης Παναγιώτης Παπαθεοδώρου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, στο Νοσοκομείο που την φιλοξενεί αλλά και στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τον τρόπο που χειρίστηκαν το περιστατικό.

Ευχαριστίες όμως απευθύνει η οικογένεια της Αγγελικής και σε όλους τους συμπολίτες μας, για τις ευχές που δεν έχουν σταματήσει να στέλνουν για γρήγορη ανάρρωση της μικρής αλλά και στον Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στην οικογένεια και δεν έχει σταματήσει να δείχνει το ενδιαφέρον του.

Μετά και την σημερινή εξέταση της Αγγελικής από τους γιατρούς, η αισιοδοξία επέστρεψε τόσο στην μικρή τραυματία όσο και στην οικογένεια της.

Οσο για όλους τους φίλους, συγγενείς και συμπολίτες, συνεχίζουμε να της ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στα γήπεδα για νέες και μόνο ευχάριστες περιπέτειες…

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%