Νέα

Λαμία: Δράσεις ενημέρωσης στην πλατεία Ελευθερίας για να μπει ένα τέλος σε κάθε μορφή κοινωνικών διακρίσεων (video)

today04/03/2024 37

Φόντο
share close

Σε ένα κέντρο δράσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μετατράπηκε το κέντρο της Λαμίας, το πρωί της Δευτέρας 04 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Διακρίσεων.

Το οικοτροφείο Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων «Αγία Ερμιόνη» της ΑΜΚΕ Αποστολή σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαμιέων και τους  φορείς ΕΠΑΨΥ (Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας),  ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος (Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος), Κοι.Σ.Π.Ε. «ΑΝΕΜΩΝΗ» (Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «ΑΝΕΜΩΝΗ»), ΠΕΨΥκΚΑ (Πρότυπη Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής), ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων)  και τον  Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Λαμιέων,  ενώθηκαν κατά του  στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού, δίνοντας  το μήνυμα της ενότητας και της αλληλεγγύης.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, από τις 10:30 έως 13:30 μ.μ. με σκοπό την  ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ψυχικής υγείας , διακρίσεων και στίγματος και απευθύνθηκαν σε μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή των πολιτών να είναι άκρως ενθαρρυντική.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%