Νέα

Λαμία: Ανοησία ή εκδίκηση; Τι απαντά ο Κώστας Κερπινιώτης για τους βάνδαλους της Ξηριώτισσας (ΗΧΗΤΙΚΟ)

today24/11/2022 76

Φόντο
share close

Μπροστά σε μια πρωτόγνωρη εικόνα βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας στη Λαμίας, όταν εμβρόντητοι διαπίστωσαν πως η κλειδαριά της εξωτερικής πύλης δεν άνοιγε. Κάποιος ή κάποιοι, είχαν βάλει κόλα στην κλειδαριά!

Στη συνέχεια διαπίστωσαν πως με τον ίδιο τρόπο είχαν κολλήσει και τις κλειδαριές στις πλαινές εισόδους αλλά στο γραφείο και την αποθήκη του κοιμητηρίου.

Τελικά, ειδοποιήθηκε κλειδαράς για να βάλει καινούριες κλειδαριές ώστε να ανοίξουν ξανά οι είσοδοι για τους εργαζόμενους αλλά και τους συγγενείς των νεκρών που επισκέπτονται το νεκροταφείο για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή.

«Εχουν ξανασυμβεί διάφορα στο κοιμητήριο, συνήθως  κλοπές σε αντικείμενα που έχουν χαλκό, αλλά κάτι τέτοιο δεν το έχουμε ξαναδεί» τόνισε μιλώντας στον LamiaPolis και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Λίλιαν Χαχοπούλου και τον Άννα Μπαμπέτα, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Κερπινιώτης, κάνοντας λόγο ή για ανοησία ή για εκδικητικότητα.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται μάλλον για ανοησία, επισημαίνει ο ίδιος, προσθέτοντας πως  για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ αναζητείται και υλικό από τις κάμερες του διπλανού κυλικείου.

«Εχουμε συζητήσει και στο παρελθόν να τοποθετηθούν κάμερες στις εισόδους του νεκροταφείου και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να τοποθετηθεί και φύλακας. Ίσως θξα πρέπει να επισπεύσουμε τις διαδικασίες…» συμπληρώνει ο κ. Κερπινιώτης.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%