Νέα

Λαμία: Αναβολή στα ασφαλιστικά μέτρα των πλημμυροπαθών του Κόμματος για τα έργα στον Ε-65

today15/12/2022 75

Φόντο
share close

Αναβλήθηκε για τις 2 Φεβρουαρίου του 2023 η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Κόμματος κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της Εταιρείας που κατασκευάζει τα έργα στην νότια είσοδο του Ε-65.

Την αναβολή αιτήθηκαν τόσο το Ελληνικό Δημόσιο όσο και η εταιρία που κατασκευάζει τα έργα στην νότια είσοδο του Ε-65, που δήλωσαν δια του συνηγόρου τους πως δεν ήταν σε γνώση τους ο πλήρης φάκελος της υπόθεσης ενώ απουσίαζε λόγω κολλήματος η νομική σύμβουλος της εταιρίας.

Αίτημα των 50 πλημμυροπαθών του Κόμματος, να γκρεμιστούν τα αναχώματα του φράγματος στον ανισόπεδο κόμβο που κατασκευάζεται και να καθαριστεί και να μεγαλώσει η γερμανική τάφρος.

Στο μεταξύ αύριο Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για το αίτημα προσωρινής διαταγής για την καθαίρεση του ανισόπεδου κόμβου που υπέβαλλαν σήμερα οι συνήγοροι των κατοίκων.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Ενεργειακό κόστος: Επιχορηγούνται εκτάκτως με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών οι Δήμοι

Νέα

Μπάχαλο με τις κατασχέσεις στον Δήμο Λαμιέων! “Για όλα φταίει η δημοτική ταμίας”;

Σοβαρό θέμα προέκυψε τις τελευταίες ώρες με τις κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών του δήμου Λαμιέων. Συγκεκριμένα με εντολή του δήμου Λαμιέων τα πιστωτικά ιδρύματα προχώρησαν σε κατασχέσεις εκατοντάδων λογαριασμών οφειλετών του δήμου Λαμιέων. Μετά την γενική κατακραυγή και την αναστάτωση που επικράτησε ο δήμος Λαμιέων με δελτίο τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης 15/12, ανακοίνωσε ότι η εντολή των κατασχέσεων των λογαριασμών δόθηκε από την δημοτική ταμία εν αγνοία της […]

today15/12/2022 105

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%