Νέα

Λαμία: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Φυσικοθεραπείας | 10-12 Μαρτίου 2023

today26/01/2023 82

Φόντο
share close

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Φυσικοθεραπείας θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Μαρτίου 2023, στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας στη Λαμία. 

Κύριος στόχος είναι η δημιουργία ενός επιστημονικού συνεδρίου υψηλού επιπέδου που θα αναδείξει την έρευνα που γίνεται σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο στις Επιστήμες Υγείας, στην Ελλάδα.

Παράλληλα, θα υπάρξουν δράσεις πολλαπλής γνωσιακής εμπειρίας και ψυχαγωγίας, όπως η Ολυμπιάδα Φυσικοθεραπευτικής Γνώσης, καθώς και εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Το τριήμερο 10-12 Μαρτίου 2023, η πόλη της Λαμίας θα αποτελέσει πόλο έλξης εκατοντάδων φοιτητών από όλα τα πανεπιστημιακά τμήματα της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς επίσης και επαγγελματιών Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://1stpsff.physio.uth.gr/

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Γιάννης Σαρακιώτης: "Τρία και πλέον χρόνια, πήρε στους “οδηγούς” της “ανάπτυξης”, να επιτύχουν αυτά που επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν δεδομένα"

Νέα

Γιάννης Σαρακιώτης: “Τρία και πλέον χρόνια, πήρε στους “οδηγούς” της “ανάπτυξης”, να επιτύχουν αυτά που επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν δεδομένα”

Σε δήλωση προχώρησε ο Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Φθιώτιδα και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην επαναφορά καθημερινών δρομολογίων στην παλιά γραμμή Λιανοκλαδίου – Αθήνας. Στη δήλωσή του επισημαίνει ότι: «Στις 03.09.2021 ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας συνέχαιρε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών επειδή τα 16 δρομολόγια της παλαιάς γραμμής Λιανοκλαδίου – Αθήνας επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α., […]

today26/01/2023 11

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%