Νέα

Λαμία: 18 άτομα στην κλινική Covid 19! “Πιο επικίνδυνη η Η1Ν1 από τον κορωνοϊό αυτή τη στιγμή” (video)

today27/12/2023 168

Φόντο
share close

“Ο κορωνοϊός είναι εδώ και δείχνει τα δόντια του” με αυτή την φράση περιέγραψε τα αυξημένα νούμερα νοσήσεων και νοσηλειών στα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας στην Στερεά Ελλάδα Ανδρέας Τοουλιάς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον αέρα του Lamia Polis 87.7 ο κ. Τοουλιας αυτή την στιγμή νοσηλεύονται 18 άτομα στην κλινική κόβιντ του Νοσοκομείου Λαμίας και άλλα 22 άτομα στην Χαλκίδα. Πρόκειται κυρίως για ηλικιωμένα άτομα τόνισε.

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας στην Στερεά Ελλάδα Ανδρέας Τοουλιάς

“Είναι εδώ και μας δείχνει τα δόντια ο κορωνοιος” είπε αρχικά ο κ. Τοουλιάς και συνέχισε: “Θα συνιστούσα άτομα τα οποία έχουν συμπτώματα να μην πηγαίνουν σε συγκεντρώσεις. Επίσης οι ηλικιωμένοι να φορούν την μάσκα όταν βγαίνουν έξω ειδικά όταν πηγαίνουν για τα ψώνια τους ή σε κάποιο σούπερ μάρκετ και τα μέσα μεταφοράς. Αυτή η υποπαραλλαγή της “Όμικρον” που κυκλοφορεί είναι πολύ-πολύ μεταδοτική. Δεν υπάρχει σπίτι αυτή την στιγμή που να μην νοσεί κάποιος είτε με ίωση είτε με κορωνοιο”.

Όσο για την Η1Ν1 “…είναι πιο επικίνδυνη από τον κορωνοιο αυτή την στιγμή, για αυτό χρειάζετε προσοχή” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%