Νέα

“Κραυγή αγωνίας” από τους κτηνοτρόφους: Έρχεται συρρίκνωση των κοπαδιών από τις μεγάλες αυξήσεις!

today04/01/2023 18

Φόντο
share close

Η αύξηση των τιμών στις ζωοτροφές και στις πρώτες ύλες, οδηγούν στη συρρίκνωση των κοπαδιών, αλλά και του αριθμού των κτηνοτρόφων!

“Η κτηνοτροφία στην Περιφέρεια πεθαίνει”, δηλώνει ο Πρόδρος των κτηνοτρόφων Αθανάσιος Ασπρουλάκης, μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Ο ίδιος σημείωσε ότι ήδη έχουν μειωθεί οι κτηνοτρόφοι κατά 70%. “Δεν μπορούμε να συντηρήσουμε τα ζώα μας και τα οδηγούμε στη σφαγή, με αποτέλεσμ σε πολλές περιοχές να υπάρχει ακόμα και έλλειψη γάλακτος”, ανέφερε μεταξύ άλλων στον Lamia Polis 87,7. 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Το μικρόφωνο του Lamia Polis στους πολίτες: Ποια μέτρα πρέπει να λάβει η Κυβέρνηση για τις ελλείψεις στα φάρμακα;

Νέα

Μεγάλες και σημαντικές οι ελλείψεις σε φάρμακα στη Λαμία και στη Φθιώτιδα!

"Τρομάζει" ο αριθμός των ελλείψεων σε φάρμακα, στη Λαμία και στη Φθιώτιδα! Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Νίκος Δασκαλόπουλος, δήλωσε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7, ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε αντιπυρετικά και αντιβιώσεις, σημειώνοντας ότι οι ασθενείς πρέπει να εμπιστεύονται τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς για τα γενόσημα. Ο ίδιος, μιλώντας στον Lamia Polis 87,7, τόνισε μεταξύ άλλων: "Καταβάλλεται μία μεγάλη προσπάθεια από τον κλάδο, για να […]

today04/01/2023 23

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%