Νέα

Κοτρωνιάς: “Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία και στη Φθιώτιδα” – Η συνάντηση με τη Δόμνα Μιχαηλίδου

today25/01/2023 17

Φόντο
share close

 O βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς,  με ιδιαίτερη ευαισθησία,   ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΕΕΕΕΚ Λαμίας, που εξέφρασε ο Προέδρος κ. Παναγιώτης Αγγελάκης, για επέκταση του Πιλοτικού Προγράμματος «Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία» προγραμμάτισε συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μιχαηλίδου, στις 2 Φεβρουαρίου, προκειμένου να συζητήσει την ένταξη της Φθιώτιδας στο πρόγραμμα αυτό.

   Αντικείμενο της συζήτησης θα αποτελέσουν επίσης και οι προγενέστερες προτάσεις του βουλευτή προς την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τους Υπουργούς Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Εργασίας για ζητήματα που απασχολούν και προβληματίζουν τα Άτομα με Αναπηρία και τις οικογένειές τους και σχετίζονται με τη διαβίωσή τους.

     Αναγνωρίζοντας τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι οικογένειες των παιδιών ΑΜΕΑ, ο βουλευτής από την αρχή της θητείας του έχει θέσει ως βασική επιδίωξη της πολιτικής του την στήριξη αυτής της τόσο ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας συμπολιτών μας που εν δυνάμει όλοι μας μπορεί να γίνουμε μέλη της. 

Ακούστε όσα είπε στον Lamia Polis 87,7 και στην εκπομπή “Αεράτοι” με τη Λίλιαν Χαχοπούλου και τον Πάνο Κατσώνη ο κ. Παναγιώτης Αγγελάκης:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη του απερχόμενου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας

Νέα

Επίσκεψη του απερχόμενου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο απερχόμενος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας κ. Θεοφιλόπουλος στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας κ. Ηλία Σανίδα. Ο κ. Σανίδας ευχαρίστησε τον κ. Θεοφιλόπουλο για την  άριστη συνεργασία, τον συνεχάρη για την εκ του αποτελέσματος επιτυχημένη θητεία στη Στερεά και την προαγωγή του σε Υποστράτηγο,  και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως συντονιστής Βορείου – Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης με έδρα […]

today25/01/2023 20

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%