Νέα

Κώστας Σταυρογιάννης: Δεν μπορώ να λέω ναι σε όλα – Κάποιοι με τα όχι ερεθίζονται… Θα ερεθιστούν αφάνταστα

today02/12/2022 78

Φόντο
share close

Ψήφισε όχι στον ισολογισμό του Δήμου και δηλώνει ελεύθερος να έχει γνώμη και να διαφωνεί όταν κρίνει, με τις απόψεις της παράταξης του. Κάποιοι όμως ερεθίζονται….

Την δική του απόφαση να καταψηφίσει τον ισολογισμό του Δήμου Λαμιέων, εξηγεί μιλώντας στον LamiaPolis, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κώστας Σταυρογιάννης.

“Υπάρχει μια σειρά θεμάτων που αφορούν την πόλη που παραμένουν σε στασιμότητα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ομως προσωπικά λογοδοτώ απέναντι στους δημότες που με ψήφισαν και δεν μπορώ να λέω ναι σε όλα. Δεν κάνω αντιπολίτευση επειδή μου αρέσει η αντιπολίτευση, αλλά όπως κάθε άνθρωπος θα λέω ξεκάθαρα τη γνώμη μου, ακόμη και αν αυτή ενοχλεί ή ακόμη και αν μου δείξουν την πόρτα της εξόδου”.

“Κάποιοι ερεθίζονται με την κριτική μου, ας ετοιμαστούν να ερεθιστούν αφάνταστα” δηλώνει χαρακτηριστικά ο Κώστας Σταυρογιάννης.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
  • cover play_arrow

    Κώστας Σταυρογιάννης: Δεν μπορώ να λέω ναι σε όλα – Κάποιοι με τα όχι ερεθίζονται… Θα ερεθιστούν αφάνταστα Lamiapolis

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Έρχεται… "καλάθι παιχνιδιών": Τι θα περιέχει - ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Νέα

Έρχεται… “καλάθι παιχνιδιών”: Τι θα περιέχει – ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Με παιχνίδια θα γεμίσει το νέο «καλάθι» που ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο θα ανακοινωθεί μαζί με το «εορταστικό καλάθι» στις 14 Δεκεμβρίου Προϋπόθεση για τη νέα πρωτοβουλία είναι να βρεθεί ο βέλτιστος τρόπος εφαρμογής, ώστε να μην υπάρξουν ενστάσεις από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο πρόκλησης στρεβλώσεων στην αγορά. Το «καλάθι παιχνιδιών» θα είναι εντελώς διαφορετικό από το «καλάθι του νοικοκυριού», το οποίο θα «εμπλουτιστεί» με γιορτινά εδέσματα […]

today02/12/2022 38

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%