Νέα

Κώστας Μπασδέκης: Ευχάριστη έκπληξη το δώρο του Μητροπολίτη Φθιώτιδος στον Δημήτρη Κουτσούμπα

today27/12/2022 47

Φόντο
share close

“Ευχάριστη έκπληξη”, χαρακτηρίζει το δώρο του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, στον Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Κώστας Μπασδέκης, μιλώντας στον Lamia Polis 87,7. 

Ο Γενικός Γραμματέας βρέθηκε στη Στυλίδα και επισκέφθηκε τη “Στέγη Γερόντων – Ίδυμα Πετρή” στη Στυλίδα, όπου και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Μητροπολίτης δώρισε στον Δημήτρη Κουτσούμπα ένα κάδρο που απεικονίζει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

“Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη το δώρο του Μητροπολίτη Φθιώτιδας αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αγώνα που δίνει το ΚΚΕ για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ”, δήλωσε στον Lamia Polis 87,7 ο Κώστας Μπασδέκης.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας: Yπέγραψε συνεργασία με γνωστό καρδιολόγο – Επαναλειτουργεί το Αιμοδυναμικό εργαστήριο

Νέα

Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας: Yπέγραψε συνεργασία με γνωστό καρδιολόγο – Επαναλειτουργεί το Αιμοδυναμικό εργαστήριο

Επαναλειτουργεί από την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το Αιμοδυναμικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Λαμίας, μετά την υπογραφή συνεργασίας με τον επεμβατικό καρδιολόγο Αντώνη Χαλαπά. Στο εξής, οι ασθενείς του νοσηλευτικού ιδρύματος της Λαμίας θα μπορούν να υποβάλλονται σε στεφανιογραφίες, αγγειοπλαστικές αλλά και άλλες δύσκολες επεμβάσεις χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν σε άλλες πόλεις.

today27/12/2022 72

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%