Νέα

Κόμμα Λαμίας: Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 θα εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από τους κατοίκους

today12/12/2022 88

Φόντο
share close

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10π.μ., θα εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Λαμίας, που κατέθεσαν 50 κάτοικοι από το Κόμμα Λαμίας, κατά του Ελληνικού Δημοσίου, με αίτημα να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του χωριού από πλημμύρες. 

Καλούν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων να κάνουν πρόσθετη νομική παρέμβαση ως κίνηση στήριξης της κοινής προσπάθειας για την επίλυση του προβλήματος που αφορά όλη την περιοχή.

Καλούμε όλους τυς φορείς, τις οργανώσεις, τα κινήματα και όλους τους πολίτες της πόλης να συμπαρασταθούν με την παρουσία τους στο Δικαστήριο Λαμίας στον δίκαιο αυτό αγώνα.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία: Στη Λαμία αύριο ο Αλέξης Τσίπρας – Στο πλευρό του ο Γκλέτσος – Απών ο Αναγνωστάκης

Νέα

Στη Λαμία αύριο ο Αλέξης Τσίπρας – Στο πλευρό του ο Γκλέτσος – Απών ο Αναγνωστάκης

Με…χαλαρή βόλτα στο κέντρο της πόλης θα ξεκινήσει αύριο στις 10.30 πμ, την επίσκεψη του στη Λαμία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στην αγορά και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, προκειμένου να συνομιλήσει με τους Λαμιώτες, να ανταλλάξει απόψεις, να ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και βεβαίως να…συσφίξει τις σχέσεις του με το εκλογικό σώμα. Δεύτερος σταθμός του κ. Τσίπρα θα είναι […]

today12/12/2022 64

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%