Νέα

Κάτοικοι Κόμματος: “Αυτό δεν είναι λύση” – Η Κατερίνα Μακρυνιώτη στον Lamia Polis 87,7 (ΗΧΗΤΙΚΟ)

today23/11/2022 35

Φόντο
share close

Το θέμα των εγκάρσιων έργων για την ροή των υδάτων στο έργο του Ε65 στο Κόμμα Λαμίας συνεχίζει να αποτελεί σημείο αντιπαράθεσης ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής και την πολιτεία. 

Η εντολή στον ανάδοχο του Ε65 για δημιουργία εγκάρσιων διοδεύσεων κάτω από τον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή του Κόμματος, ώστε να προστατευτεί η περιοχή από τις πλημμύρες δεν ικανοποιεί τους κατοίκους.

“Οι εργασίες αυτές δεν λύνουν το πρόβλημα”, τονίζει με παρέμβασή της στον Lamia Polis 87,7, η Εκπρόσωπος των κατοίκων στο Κόμμα, Κατερίνα Μακρυνιώτη, σημειώνοντας ότι δεν είναι η λύση που προτείνουν οι κάτοικοι.

“Η οριστική λύση είναι η δημιουργία κλιαδογέφυρας και όχι κάποιες μικρές δίοδοι από τις οποίες δεν θα μπορεί να φεύγει μεγάλος όγκος νερού. Δεν θα υπάρχει απρόσκοπτη ροή των υδάτων μέσα από τις σωλήνες”, επισημαίνει δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι είναι θετικό το γεγονός ότι κατάλαβαν επιτέλους στο Υπουργείο πού είναι το πρόβλημα και το αίτημα των κατοίκων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

  • cover play_arrow

    Κάτοικοι Κόμματος: “Αυτό δεν είναι λύση” – Η Κατερίνα Μακρυνιώτη στον Lamia Polis 87,7 (ΗΧΗΤΙΚΟ) Lamiapolis

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Χρήστος Αλεξίου στον Lamia Polis 87,7: Τα Χριστούγεννα "δίνουμε ραντεβού" στη Στυλίδα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Νέα

Χρήστος Αλεξίου στον Lamia Polis 87,7: Τα Χριστούγεννα “δίνουμε ραντεβού” στη Στυλίδα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στην πρωινή εκπομπή "Οι Αεράτοι" με τη Λίλιαν Χαχοπούλου και τον Πάνο Κατσώνη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Στυλίδος.  Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Στυλίδος για τις φωτεινές ημέρες των Χριστουγέννων. Παράλληλα "έδωσε ραντεβού" με τους ακροατές στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Στυλίδος στις 17 Δεκεμβρίου. Όπως είπε και ο ίδιος, οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα είναι […]

today23/11/2022 35

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%