Νέα

“Καταπέλτης” στον Lamia Polis 87.7 ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά το μήνυμα της κάλπης | “Ως εδώ και μη παρέκει”

today10/06/2024 13

Φόντο
share close

“Ράμματα” για όλες τις γούνες είχε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, σχολιάζοντας σήμερα στην εκπομπή του Πάνου Κατσώνη “Ανοσία στην ανοησία”, το αποτέλεσμα των εκλογών.


-Γερό χαστούκι τα αποτελέσματα των εκλογών

-Το μήνυμα των ψηφοφόρων στα κόμματα ήταν “Ως εδώ και μη παρέκει”

-Η τεράστια αποχή ήταν πολιτική στάση

Δύο πολιτικούς εκτίμησα στη ζωή μου…οι υπόλοιποι είναι κοπρόσκυλα.

-Τα ΜΜΕ ανήκουν σε κοτζαμπάσηδες

-Η Λατινοπούλου είχε γερή υποστήριξη από ισχυρό επιχειρηματία…

Η ΝΔ χθες έκλαιγε και ο Αυτιάς…πανηγύριζε

Ο Σύριζα δεν έχει ελπίδα

Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Θα βγουν νέα κόμματα, νέοι άνθρωποι, η Ελλάδα μετά την παρακμή θα τραβήξει μπροστά.


Καταπέλτης ήταν για μία ακόμη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην σημερινή του συνέντευξη στον LamiaPolis 87.7. Χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα ως γερό χαστούκι στα κόμματα, στέλνοντας το μήνυμα ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.

Οσο για το μεγάλο ποσοστό αποχής, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος το χαρακτηρίζει ως πολιτική στάση και έναν ευγενικό τρόπο να “μαυρίσουν” οι ψηφοφόροι τα κόμματα.

Μιλώντας για το πολιτικό σκηνικό εξομολογείται προσωπικές συζητήσεις του με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αποκαλύπτει τα ονόματα των δύο και μοναδικών πολιτικών από τον χώρο της ΝΔ που έκρινε ως έντιμους, ενώ αναφέρθηκε και στην βρωμιά τόσο στην πολιτική όσο και τα ΜΜΕ.

Σχολιάζοντας την εκλογή της Αφροδίτης Λατινοπούλου, τόνισε ότι υποστηρίχθηκε από ισχυρό επιχειρηματία που είχε τη δύναμη να “αγοράσει” μια έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο.
Αναφερόμενος στον Κυριάκο Βελλόπουλο, υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν τον θεωρεί ακροδεξιό αλλά…φαφλατά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν κάποιος έλεγε στη Γαλλία ότι έχει τις επιστολές του Ιησού θα τον πήγαιναν στο ψυχιατρείο, ενώ στην Ελλάδα τον κάνουμε πρόεδρο κόμματος.

Οσον αφορά στον Σύριζα, θεωρεί ότι ούτε με τον Στέφανο Κασσελάκη υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης ενώ αναφερόμενος στην πρωτιά του Γιώργου Αυτιά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, τονίζει ότι ήταν αναμενόμενο λόγω της αφέλειας (με την έννοια της ελλειπούς ενημέρωσης) των ψηφοφόρων και προβλέπει ότι στην θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο θα έχουμε…σόου!

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%