Νέα

Καμένα Βούρλα: Ξεκινά η ανταλλαγή δώρων – Η πρωτότυπη εκδήλωση “κάτω” από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

today14/12/2022 70

Φόντο
share close

Μία πρωτότυπη εκδήλωση “κάτω” από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο των Καμένων Βούρλων!

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Καμμένων Βούρλων, Μαρία Σαμπάνου, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Πάμε Πλατεία” με την Άννα Μπαμπέτα στον Lamia Polis 87,7 και μίλησε για την εκδήλωση ανταλλαγής δώρων στα Καμένα Βούρλα.

“Επειδή όλοι μας στο σπίτι μας έχουμε κάποια δωράκια, που μας έχουν κάνει ή δεν τα χρησιμοποιούμε, είτε έχουμε αγοράσει και τα έχουμε κάπου στην άκρη ξεχασμένα, είναι ευκαιρία να τα βγάλουμε λοιπόν, να τα κάνουμε ένα πολύ ωραίο πακέτο και θα υπάρχει ένας χώρος που θα έχει οριοθετηθεί, θα βάζει ο καθένας το δωράκι του και με τη σειρά του στο τέλος, θα παίρνει κάποιο άλλο πακέτο. Οπότε, αυτόματα γίνεται μια ανταλλαγή ποιος έχει βάλει το δώρο, τίνος είναι το δώρο και από πού προέρχεται.

Έτσι λοιπόν θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, θα έχει ένα μυστήριο και ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί. Θα έχουμε και τη γιορτινή μας ατμόσφαιρα με το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και πιστεύω θα έχει επιτυχία. όλοι έχουν ξαφνιαστεί με την ιδέα, αλλά πρώτη φορά το επιχειρούμε.”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%