Νέα

Ηρθε στην Λάρυμνα να γνωρίσει τον μπαμπά του και εξαφανίστηκε – Τι λέει ο Πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” στον Lamia Polis (audio)

today03/07/2023 51

Φόντο
share close

Ο Σάλεχ είναι μόλις 7 χρονών. Κατάγεται από τη Λετονία, εκεί γεννήθηκε, εκεί μεγάλωσε… Παιδί μονογονεϊκής οικογένειας ο 7χρονος, που μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν είχε δει ποτέ τον μπαμπά του.

Ο Σάλεχ είχε μόνο την μαμά, ώσπου εμφανίστηκε ο μπαμπάς που εκδήλωσε ενδιαφέρον να γνωρίσει το παιδί και μάλιστα επέλεξε το διάστημα των διακοπών, σε συνδυασμό με ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ίσως για να γίνει σε πιο χαλαρές και διασκεδαστικές συνθήκες. αυτή η πρώτη γνωριμία.
Για αυτές τις κοινές “οικογενειακές” διακοπές, επίλεξαν τα παράλια της Φθιώτιδας και συγκεκριμένα την Λάρυμνα.
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, ποιες σκέψεις, ποιες αγωνίες ή ποια όνειρα περνούσαν από το μυαλό του μικρούλη για αυτό το όμορφο ταξίδι στην Ελλάδα με τη μαμά και για πρώτη φορά τον μπαμπά….
Σίγουρα όμως αυτή την εξέλιξη που επιφύλαξε η πραγματικότητα, δεν την περίμενε κανείς αφού ο πατέρας, άρπαξε τον Σάλεχ από την μητρική αγκαλιά και εξαφανίστηκαν.
Η αρπαγή του μικρού παιδιού έγινε στις 25 Ιουνίου και μόλις σήμερα εκδόθηκε η εισαγγελική εντολή για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός amber alert, από το Χαμόγελο του Παιδιού.

“Δυστυχώς, η διαδικασία μέχρι να σημάνει ο συναγερμός της εξαφάνισης, είναι χρονοβόρος, δίνοντας την δυνατότητα στους αρπαγείς να δράσουν ανεξέλεγκtα και να εξαφανιστούν μετακινούμενοι σε χώρες του εξωτερικού.
Εχουμε βιώσει περιπτώσεις παιδιών που υφαρπάζονται από γονέα και προσφεύγουν σε χώρες όπου η νομοθεσία θεωρεί ακόμη και σήμερα υποδιέστερο το γυνακείο φύλλο, με αποτέλεσμα ακόμη και αν εντοπίζονται τα παιδιά, να μένουν για πάντα μακριά από την τόσο πολύτιμη για τη ζωή τους μητρική αγκαλιά” δηλώνει μεταξύ άλλων στον LamiaPolis 87.7 o πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, παρακαλώντας όσους είδαν τον Σάλεχ να επικοινωνήσουν με τις αστυνομικές αρχές ή το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του μικρού Σάλεχ παραμένει στην Ελλάδα, παρακολουθώντας τις έρευνες, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί. Σε κατάσταση σοκ η ίδια, υποστηρίζεται από ειδικούς του Χαμόγελου του Παιδιού, που προσπαθούν να την κρατήσουν όσο το δυνατόν ψύχραιμη και όρθια, σε αυτή την απίστευτη περιπέτεια…

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», από το οποίο εκδόθηκε amber alert, το παιδί το πήρε ο Λετονός πατέρας του, στις 25 Ιουνίου, από την περιοχή της Λάρυμνας Φθιώτιδας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής που εκδόθηκε σήμερα Σάββατο 1/7/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού amber alert, καθώς -όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση- υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%