Νέα

“Ήρθε η ώρα να αποφασίσει η κοινωνία για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας” (video)

today20/02/2024 27

Φόντο
share close

Στη Βουλή το θέμα του Νοσοκομείου Λαμίας, μετά από ερώτηση του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη, με τον Υπουργό Υγείας να παραδέχεται ότι του προκαλεί εντύπωση ο αριθμός παραιτήσεων των γιατρών, καθώς είναι υπερβολικός.

Όπως επεσήμανε ο κ. Σαρακιώτης: “Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η πορεία του Νοσοκομείου Λαμίας είναι μονίμως καθοδική” και έθεσε το ερώτημα: “Γιατί αποχωρούν διαρκώς οι γιατροί από το Νοσοκομείο Λαμίας, τα τελευταία χρόνια;”.

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη στα ερωτήματα του κ. Σαρακιώτη ήταν χαρακτηριστική: “Υπάρχει πρόβλημα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Και εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί έχουν παραιτηθεί τόσοι πολλοί γιατροί, ειδικά από αυτό το Νοσοκομείο. Ο αριθμός των παραιτήσεων είναι υπερβολικά περισσότερος από οποιοδήποτε άλλο Νοσοκομείο στη χώρα. Δεν γνωρίζω ιδιαίτερα γιατί. Δεν έγινε επί των ημερών μου. Είναι κληρονομιά του παρελθόντος! Δεσμεύομαι να επανέλθω με μία πιο εμπεριστατωμένη μελέτη για να δω γιατί έχει συμβεί αυτό”.

“Επιτέλους ο Υπουργός Υγείας παραδέχεται την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Λαμίας και αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι θα ασχοληθεί με το θέμα”, δηλώνει σήμερα στον Lamia Polis 87,7 ο Πρόεδρος των εργαζομένων Δημήτρης Δανομαράς. Για το θέμα, οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει συνάντηση όλων των φορέων το ερχόμενο Σάββατο, με στόχο να ενημερωθεί όλη η κοινωνία και όλοι οι φορείς για την κατάσταση στο Νοσοκομείο.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%