Νέα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση του Κλάδου Τροφίμων & Ποτών “Summer Fancy Food Show 2023”: 25-27 Ιουνίου 2023

today26/01/2023 15

Φόντο
share close

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση του Κλάδου Τροφίμων & Ποτών “SUMMER FANCY FOOD SHOW 2023″ που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως και τις 27 Ιουνίου 2023 στη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη 67η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SUMMER FANCY FOOD SHOW 2023», που θα πραγματοποιηθεί από 25 έως και 27 Ιουνίου 2023, με φυσική παρουσία στο Εκθεσιακό Κέντρο Jacob Javits, στη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.  

Η 67η Διεθνής Έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον σύνδεσμο «Specialty Food Association», στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.300 μέλη και θεωρείται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση τροφίμων και ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου. 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει δυναμικά για τέταρτη φορά στην επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών, με δεδομένη τη στροφή των Αμερικανών στην υγιεινή μεσογειακή διατροφή, το υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα αλλά και την ακμάζουσα Ελληνική Παροικία, οι Η.Π.Α. είναι βασική αγορά στόχος για τις ελληνικές εξαγωγές.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. 

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 70% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης:

https://www.specialtyfood.com/shows-events/summer-fancy-food-show/

Η 67η Διεθνής Έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW, είναι μια ετήσια επαγγελματική έκθεση που διοργανώνεται στη NEA YOΡΚΗ, από 25 έως 27 Ιουνίου 2023, στον Εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Centre.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον σύνδεσμο «SPECIALTY FOOD ASSOCIATION», στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.300 μέλη. Θεωρείται η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

Συνοπτικά, το μέγεθος της αγοράς των specialty τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες φτάνει τα $ 175 δις, των καναλιών λιανικής (συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών) ανέρχονται στο ύψος των $ 144,2 δις, ενώ των υπηρεσιών εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία) στα $ 28,8 δις. Με δεδομένη τη στροφή των Αμερικανών στην υγιεινή Μεσογειακή διατροφή, το υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα αλλά και την ακμάζουσα Ελληνική Παροικία, οι Η.Π.Α είναι βασική αγορά στόχος για τις Ελληνικές εξαγωγές.

Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη για περίπτερο 9,3 τ.μ. ανέρχεται στα 2.070 € (πλέον Φ.Π.Α.) 

Τα γωνιακά περίπτερα επιβαρύνονται  με 10% επιπλέον κόστος που καταβάλει  αποκλειστικά ο εκθέτης στο σύνολό του.

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής & έξοδα μεταφοράς εμπορευμάτων.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00, διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%