Νέα

Η Λαμία “σταθμός” για την διοργάνωση αγώνων Special Olympics Hellas για άτομα με νοητική αναπηρία

today18/12/2022 53

Φόντο
share close

Αγάπη, σεβασμός, στήριξη και αλληλεγγύη στα άτομα με νοητική αναπηρία είναι τα μηνύματα που στέλνει η υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας των Special Olympics Hellas με το Δήμο Λαμιέων, που αποτελεί και τον 16ο σταθμό του αναπτυξιακού προγράμματος καθώς και το συμφωνητικό συνεργασίας με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Όμιλο «Εν Κινήσει» Λαμίας, με μεγάλο δωρητή το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». 

olympics 46.jpeg

Απώτερος στόχος, η συμμετοχή της Φθιωτικής πρωτεύουσας στην ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου παρέχοντας εντελώς δωρεάν στα άτομα με νοητική αναπηρία της περιοχής, ευκαιρίες προπόνησης στα αθλήματα της ρυθμικής γυμναστικής και του στίβου και δυνατότητες συμμετοχής σε αγώνες και αθλητικές δράσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

olympics 28.jpeg

Τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas, Πρέσβη επί τιμή, Διονύση Κοδέλλα μαζί τους συνεργάτες του και την ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου – σχολής χορού «Εν Κινήσει» Νατάσσα Λάππα – Πασπάλη που επίσης συμμετέχει στο πρόγραμμα, υποδέχτηκαν, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Γιώργος Κυροδήμος.

olympics 50.jpeg

Σε κλίμα εγκαρδιότητας ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος συνεχάρη τον κύριο Κοδέλλα για την δράση του και κυρίως για την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν άτομα με νοητική υστέρηση, επιλέγοντας τη Λαμία να αποτελεί τον 16ο σταθμό του αναπτυξιακού προγράμματος των Special Olympics Hellas.

Μετά την υπογραφή των συμφωνητικών ακολούθησαν μουσικοχορευτικά δρώμενα από τις αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής των Special Olympics Hellas και του Εν Κινήσει Λαμίας, της Δημοτικής Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας Λαμίας, τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Δήμου Λαμιέων.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%