Νέα

“Η κοινωνική ατζέντα θα κρίνει τις εκλογές… ” δηλώνει στον Lamia Polis o γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος (video)

today24/01/2023 31

Φόντο
share close

“Περίμενα τον πρωθυπουργό πιο γενναιόδωρο στις εξαγγελίες του για τον βασικό μισθό και τις συντάξεις. Η αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση καταργώντας κάποια φορολογικά βάρη έδωσε κάποιες δυνατότητες στην “επαναδημιουργία” της μεσαίας τάξης. Όμως για να πούμε ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, θα πρέπει η κυβέρνηση να υλοποιήσει την υπόσχεση της για κατάργιση του φόρου επιτηδεύματος. Άλλωστε ο φόρος επιτηδεύματος και η εισφορά αλληλεγγύης ήταν που ισοπέδωσαν τη μεσαία τάξη…” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος.

Όσον αφορά στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Μητρόπουλος θεωρεί ότι η μάχη της κάλπης θα δοθεί με βάση την κοινωνική ατζέντα που θα παρουσιάσουν τα κόμματα στους ψηφοφόρους ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά “ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει με αδυναμία αφού είναι ακόμη πρόσφατη η ισοπέδωση των κοινωνικών στρωμάτων που έφερε η πολιτική του”.

mitro

Από αριστερά Δημήτρης Πετρόπουλος., Λάμπρος Μπαμπαλιούτας, Αλέξης Μητρόπουλος

Δείτε το video από το lamianow.gr:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία: Προσοχή στον ληστή με τον… λοστό!

Νέα

Λαμία: Προσοχή στον ληστή με τον… λοστό!

Καταγγελίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της “Παλιάς Λαμίας” – κάτω από Κάστρο και πέριξ, έφτασαν τις τελευταίες ώρες στην ιστοσελίδα μας για ένα άτομο εύσωμο, μετρίου αναστήματος και με αραίωση μαλλιών στο πίσω μέρος της κεφαλής του. Σύμφωνα με τα όσα μας κατήγγειλαν οι αναγνώστες μας βραδινές ώρες, Κυριακής λίγο μετά τις 19.00, το συγκεκριμένο άτομο εθεάθη να περιτριγυρίζει για αρκετά λεπτά, Ι.Χ στο σημείο με ένα λοστό στα χέρια με σκοπό […]

today24/01/2023 81

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%