Νέα

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ενημερώνει για δράσεις προσηλυτισμού στην περιοχή μας (video)

today03/07/2023 37

Φόντο
share close

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, μετά και από το Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε,  η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η σχετική Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, ενημερώνει καθηκόντως τον ευσεβή λαό της περιοχής μας, της εκκλησιαστικής δικαιοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, για την ποικίλη και παραπλανητική δράση διαφόρων αιρετικών και σχισματικών ομάδων, που κατά καιρούς δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο τον νομό μας σε πλατείες, χώρους μαζικών συναθροίσεων ή και κατ’ ίδιαν σε σπίτια και καταστήματα. Να είμαστε πάντα επιφυλακτικοί σε οποιονδήποτε μας πλησιάζει με το πρόσχημα της διάδοσης του Ευαγγελίου ή της προσφοράς κοινωνικού έργου, έστω και αν εμφανίζεται με “καλοκάγαθο χαμόγελο”. Εμείς έχουμε την Εκκλησία μας, τους ιερείς μας, τις ενορίες, τα μοναστήρια μας. Ξέρουμε από ποια βρύση θα πιούμε το καθαρό νερό της πίστεως μας.

Πιο συγκεκριμένα όμως αυτές τις ημέρες ας έχουμε υπόψη μας για μια επικείμενη προσηλυτιστική εκστρατεία  με την ονομασία “Operation Joshua – Κάθε σπίτι”, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1-9 Ιουλίου 2023, στους νομούς Φθιώτιδος, Βοιωτίας, Φωκίδος και Αττικής από την νεοπροτεσταντική οργάνωση “Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση”.

Ας είμαστε υποψιασμένοι και σε εγρήγορση πνευματική! Να μην δεχόμαστε τέτοια φυλλάδια, αλλά και να δηλώνουμε τον σταθερό προσανατολισμό μας στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού προς πάσα κατεύθυνση και σε όποιες ομάδες αιρετικές κυκλοφορούν, είτε στις πλατείες μας, στα χωριά μας ή όταν χτυπούν τα κουδούνια των σπιτιών μας ή αν διενεργούν έργο επίσης φαινομενικά εκκλησιαστικό και κοινωφελές.

Στώμεν καλώς στην Αγία Ορθόδοξη πίστη μας! Επικοινωνούμε με την ενορία μας και την Μητρόπολη μας άμεσα μόλις αντιληφθούμε κάποια τέτοια προσηλυτιστική δράση.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%