Νέα

Η γιορτή των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Λαμιέων στα πλαίσια του Φεστιβάλ των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Η ευτυχία των Χριστουγέννων»

today24/12/2022 41

Φόντο
share close

«Η ευτυχία κρύβεται στα σχέδια και στα Χρώματα» αλλά και… «αποκαλύπτεται» με εντυπωσιακό τρόπο, στις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, στην ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που ετοίμασαν και φέτος τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων με Χριστουγεννιάτικα έργα, δημιουργίες και κατασκευές αλλά και το Γραμματοκιβώτιο στέλνοντας όλοι το γράμμα μας στον Άγιο Βασίλη.

Το βράδυ της Παρασκευής η οδός Αριστοτέλους στα σκαλάκια της Πλατείας Λαού ήταν γεμάτη από δημιουργίες καθηγητών και μαθητών των Εικαστικών Εργαστηρίων που μαγνήτισαν για ακόμα μια φορά τα βλέμματα των πολιτών, σε μια εορταστική έκφραση των καλλιτεχνικών τους «ανησυχιών», στα πλαίσια του Φεστιβάλ των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Η ευτυχία των Χριστουγέννων».

image 63

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Τζούφλας και Δημήτρης Μπεσλεμές, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια των Εικαστικών Εργαστηρίων Σοφία Βλαχογιάννη, η Πρόεδρος του ΣΚΕΤΚΕ Βίκυ Βλαχογιάννη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λαμίας Τάκης Συλεούνης καθώς και φίλοι της τέχνης και της δημιουργίας.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ολοκληρώνονται την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου με την «Ευτυχία να κρύβεται στις γεύσεις και στα αρώματα» σε ένα εργαστήρι ζαχαροπλαστικής όπου οι μικροί επισκέπτες της πόλης της Ευτυχίας θα έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν και να απολαύσουν με τη βοήθεια του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Λαμίας Χριστουγεννιάτικες γεύσεις και γλυκές δημιουργίες.

12

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Άγγελμα αισιοδοξίας από τον Σύλλογο Φροντιστών Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας

Νέα

Άγγελμα αισιοδοξίας από τον Σύλλογο Φροντιστών Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας

Η φροντιστηριακή κοινότητα του τόπου μας απευθυνόμενη σε μαθητές, γονείς, αλλά και σε όλη την κοινωνία υπενθυμίζει ως άγγελμα αισιοδοξίας πως… Αφουγκράζεται τις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες και τις καλύπτει επιτυχώς με επιστημονική γνώση και παιδαγωγική επάρκεια. Προσαρμόζεται με επιστημονική επάρκεια στα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις μεταβολές του εξεταστικού συστήματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά και προσφέρει ευελιξία υπό την πίεση των υγειονομικών συνθηκών καθώς ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ανάγκες τηλεκπαίδευσης αλλά και στην […]

today24/12/2022 17

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%