Νέα

Η Γεωργία Παράσχου στον Lamia Polis 87,7: Οι δράσεις του Humanity Greece είναι η “απάντηση” στην αλληλεγγύη

today25/11/2022 57 4 5

Φόντο
share close

Το Humanity Greece ξεκίνησε ως ένα οργανωμένο εγχείρημα με στόχο την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση για τα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και είναι πολύ ενδιαφέρουν θέμα συζήτησης ειδικά για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων που έρχονται.

Έχοντας την αδιάκοπη ενίσχυση των εθελοντών του το Humanity Greece διαθέτει μια μεγάλη αλυσίδα νέων, κυρίως, ατόμων πρόθυμων να ανταποκριθούν σε κάθε έκτακτη ανάγκη, διαμορφώνοντας ένα νέο σκηνικό αλληλεγγύης στην Ελλάδα.

Βασικοί πυλώνες του οργανισμού αποτελούν η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές κρίσεις καθώς και η δημιουργία συμπράξεων κοινωφελούς σκοπού για την ανακούφιση των ωφελούμενων. Και είναι κάτι που σίγουρα έχουν πετύχει στην Humanity Greece. Ειδικά μέσα στην ενεργειακή κρίση και τον δύσκολο όπως μας λένε χειμώνα που έρχεται, η ανάγκη για προσφορά είναι μεγάλη.

To Humanity Greece στοχεύει σε οποιαδήποτε ευάλωτη ή υψηλού κινδύνου κοινωνική ομάδα που βρίσκεται σε άμεση ή έμμεση ανάγκη. Τελικά ο Έλληνας βοηθάει τον συνάνθρωπό του; Γιατί έχουμε την εικόνα ότι ο Έλληνας αδιαφορεί συνήθως;

Η Γεωργία Παράσχου, Founder & CEO της Humanity Greece, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή “ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ” με τον Άκη Τσακίρη το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου 2022:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%