Νέα

Η αντιπολίτευση στο Δήμο Λαμιέων ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

today12/01/2023 24

Φόντο
share close

Η αντιπολίτευση στο Δήμο Λαμιέων ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, για την πορεία των έργων διαχείρισης των απορριμμάτων και το κίνδυνο να «χαθεί» η δημόσια χρηματοδότηση.

Το αίτημα  υπογράφουν 22 Δημοτικοί  Σύμβουλοι . Ο επικεφαλής της  μείζονος μειοψηφίας και πρώην Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, τόνισε στον Lamia Polis 87,7, πως υπάρχει μεγάλη ευθύνη για το αδιέξοδο στην πολιτεία, αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ για την έλλειψη παρέμβασης και πίεσης να εφαρμοστούν οι νόμοι. 

Καυτηρίασε το γεγονός ότι ουδέποτε ο Δήμαρχος έχει κάνει ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα, ενώ όπως είπε το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να γίνει καθώς το ζητά στην ουσία η πλειοψηφία των μελών του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Μνήμες του άγριου φονικού στην Πελασγία το 2019: Ικανοποιημένος από την απόφαση ο Δημήτρης Κρούπης

Νέα

Μνήμες του άγριου φονικού στην Πελασγία το 2019: Ικανοποιημένος από την απόφαση ο Δημήτρης Κρούπης

Μνήμες του άγριου φονικού που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 στην περιοχή της Πελασγίας αναβίωσαν το πρωί της Τετάρτης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας. Δίδυμα αδέρφια  φέρεται να χτυπήσαν και σκότωσαν έναν άνδρα 41 χρόνων (τότε) όταν πήγαν να του ζητήσουν τον λόγο πιστεύοντας ότι τους κλέβει καυσόξυλα.  Ο Συνήγορος  Υπεράσπισης  Δημήτρης Κρούπης δήλωσε στον Lamia Polis 87,7, ικανοποιημένος από την απόφαση φυλάκισης 4 ετών καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το […]

today12/01/2023 45

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%