Νέα

Η ανακοίνωση του Ομίλου Φθιωτών λογοτεχνών και συγγραφέων για το “ξήλωμα” του αυθαίρετου στο Πολιτιστικό κέντρο

today13/12/2023 51

Φόντο

Σε συνέχεια του από 8 Δεκ. 2023 Δελτίου Τύπου του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων, ενημερώνουμε ότι από σήμερα, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, η Β΄ ΑΙΘΟΥΣΑ του Δευτέρου Ορόφου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, βρίσκεται και πάλι στην αρχική της κατάσταση, στην οποία βρισκόταν μέχρι και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα πριν την έναρξη των εργασιών της αυθαίρετης παρέμβασης στην αλλαγή της χρήσης της.

Η Δημοτική Αρχή, είναι προφανές, ότι τήρησε την προφορική υπόσχεσή της στον Πρόεδρο του Ομίλου μας, περί καθαίρεσης της κατασκευής που κατέστρεφε έναν χώρο Πολιτισμού.

1 ΑΡΧΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Β ΑΙΘΟΥΣΑΣ

Υπενθυμίζουμε, ότι η παρέμβαση αφορούσε ελαφριά κατασκευή, η οποία άλλαζε την εσωτερική διαρρύθμιση της Β΄ΑΙΘΟΥΣΑΣ και μείωνε το ωφέλιμο εμβαδόν της, σε βάρος Πολιτιστικών εκδηλώσεων της πόλης, αποκλείοντας έναν χώρο–προσφορά στους κατοίκους για πολιτιστικές Ομάδες, Ομίλους, Συλλόγους, Σχολεία, Συμβούλια κλπ, και άφηνε ελεύθερους για χρήση μόνο δύο διαδρόμους, πλάτους 2,20μ και 1,50μ αντίστοιχα.-

Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ
3 ΜΕΙΩΣΗ ΩΦΕΛΙΜΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ