Νέα

Η ακρίβεια “χτυπά” τους Λαμιώτες: Τι λένε πολίτες και καταστηματάρχες στο γκάλοπ της ημέρας του Lamia Polis 87,7 (video)

today07/11/2023 161

Φόντο
share close

Στο γκάλοπ της ημέρας, οι Λαμιώτες τοποθετήθηκαν για το “καυτό” θέμα της ακρίβειας, το οποίο ταλαιπωρεί ακόμα και τους καταστηματάρχες.

Οι πολίτες μιλούν στον Lamia Polis 87,7 και εκφράζουν την αγωνία τους για το ισχυρό κύμα ακρίβειας, λέγοντας μάλιστα πως δεν φτάνουν τα λεφτά, τονίζοντας επίσης πως πολλές φορές άλλες τιμές βλέπουν τη μία μέρα στα super market και άλλες την επόμενη.

Την ίδια στιγμή, αναφέρουν τις δικές τους λύσεις για να σταματήσει το ισχυρό πρόβλημα της ακρίβειας, ενώ σχολιάζουν πως από τα πιο ακριβά προϊόντα που συναντούν στις αγορές τους είναι το ελαιόλαδο και η φέτα.

Συνεχίσαμε το ρεπορτάζ στην αγορά της πόλης και συνομιλήσαμε με τους καταστηματάρχες της πόλης, οι οποίοι εξέφρασαν και εκείνοι με τη σειρά τους την αγανάκτησή τους για το κύμα ακρίβειας, το οποίο τους επηρεάζει αρκετά. Όπως μας λένε, λίγοι είναι εκείνοι που βλέπουν και αγοράζουν, ενώ υπάρχει κίνηση στους δρόμους όπου βρίσκονται τα καταστήματα.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%