Νέα

Greek tourism & gastronomy workshop στην Βαρσοβία

today21/12/2022 31

Φόντο
share close

Το Επιµελητήριο Φθιώτιδας πραγµατοποίησε πολυπληθή επιχειρηµατική αποστολή µε επαγγελµατίες του τουρισµού από την Φθιώτιδα στη Βαρσοβία, το διήµερο 12 & 13 Δεκεµβρίου όπου πραγµατοποιήθηκε το Greek Tourism & Gastronomy Workshop.

Την αποστολή ακολούθησαν για την ένωσή Ξενοδόχων Φθιώτιδας η πρόεδρος Νάγια Σαµαρά και ο γραµµατέας Θύµιος Κυρίτσης.

Εκεί συναντήσαµε σε Β2Β ραντεβού tour operators, travel agents, δηµοσιογράφους και ειδικούς του τουρισµού από την Πολωνική αγορά, οι οποίοι βρέθηκαν στο workshop και στους οποίους παρουσιάσαµε το τουριστικό προϊόν της Λαµίας αλλά και τις ευρύτερης περιοχής. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν για την ιστορία µας, τον πολιτισµό µας, τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην περιοχή, τον εναλλακτικό τουρισµό, τη γαστρονοµία µας αλλά και την δυνατότητα συνδυασµού όλων αυτών µε κέντρο την πόλη µας.

Η επικοινωνία µας µαζί τους µας δίνει ιδιαίτερα ελπιδοφόρα διάθεση για τα αποτελέσµατα που µπορούν να επιτευχθούν για τον τουρισµό της περιοχής µας.

Ολοκληρώνοντας, νοιώθουµε την ανάγκη να ευχαριστήσουµε ιδιαιτέρως :
a. Το Επιµελητήριο Φθιώτιδας για την πρωτοβουλία του και την συµµετοχή του στο συγκεκριµένο workshop αλλά και για την
κάλυψη των οικονοµικών απαιτήσεων της συµµετοχής µας.

15 47gGEUh

b. Την Περιφέρεια στερεάς Ελλάδας και το τµήµα Τουρισµού για την συνεργασία και την από κοινού προώθηση της Περιφέρειας µας στις διεθνείς αγορές.

c. Τον Δήµο Λαµιέων που µε την άµεση συνδροµή του δηµιουργήθηκε σε πολύ σύντοµο χρονικό διάστηµα, έντυπο διαφηµιστικό υλικό το οποίο και είχαµε στην διάθεσή µας µε σκοπό την διαφήµιση του Δήµου µας ως τουριστικού
προορισµού.

28 eL7kvQP

Για την ένωση Ξενοδόχων Λαµίας,
Ο Γραµµατέας Η πρόεδρος
Κυρίτσης Ευθύµιος Σαµαρά Παναγιώτα

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%