Νέα

Gold βραβείο απέσπασε το Chatbot της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

today24/01/2023 10

Φόντο
share close

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διακρίθηκε στην κατηγορία: “Αξιοποίηση Τεχνολογιών AI & ML” και έλαβε το “Gold βραβείο” για την υλοποίηση του “Περιφέρεια Στερεάς Chatbot”, του αυτόματου Ψηφιακού Οδηγού (chatbot), στα Best City Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν στις 16 Ιανουαρίου 2023 στo αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. 

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί άλλη μία απόδειξη των βημάτων ψηφιακής καινοτομίας που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την υποστήριξη των πολιτών, την καλύτερη ενημέρωση τους, αλλά και την προώθηση της συμμετοχικότητας.

Ο νέος ψηφιακός βοηθός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας, επιδιώκει να φέρει ακόμη πιο κοντά πολίτες και επισκέπτες, δίνοντας τους με τρόπο άμεσο, απλό και γρήγορο αυτοματοποιημένες πληροφορίες και ενημέρωση για ποικίλα ζητήματα, όπως διοικητικές πληροφορίες, τοπικά δρομολόγια, πολιτιστικά δρώμενα κ.α.

Το “Περιφέρεια Στερεάς Chatbot” είναι προσβάσιμο από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας, καθώς κι από την εφαρμογή Facebook Messenger:

«Είμαστε υπερήφανοι για τη βράβευση του ψηφιακού μας βοηθού (AI Chatbot) στα φετινά Best City Awards 2023! Ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα στη εξυπηρέτηση του πολίτη, που έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των υπηρεσιών μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Βαρδακώστας και πρόσθεσε:

«Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών, η απλοποίηση των διαδικασιών και η αμεσότερη εξυπηρέτηση εκτός του γκισέ. Ο ψηφιακός μας βοηθός βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας (pste.gov.gr) και είμαι σίγουρος πως θα εξυπηρετήσει με μεγάλη προθυμία -μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone- τον πολίτη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

varda.chatbot

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Εργασίες εσωτερικής οδοποιίας στην Αγία Μαρίνα

Νέα

Εργασίες εσωτερικής οδοποιίας στην Αγία Μαρίνα

Συνεχίζονται οι εργασίες εσωτερικής οδοποιίας στο Δήμο Στυλίδας. Χθες, 23 Ιανουαρίου 2023, η Δήμαρχος Στυλίδας, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Γιαλικάρη, επισκέφτηκε την κοινότητα της Αγίας Μαρίνας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης. Η Δήμαρχος Στυλίδας, μετά την αυτοψία στο έργο, δήλωσε: « Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, με κάθε δυνατό τρόπο και σε όλα τα επίπεδα. Με πρόγραμμα και συνέπεια, προχωράμε στην υλοποίηση των […]

today24/01/2023 10

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%