Νέα

Γιορτή Τριών Ιεραρχών: Πώς θα εορταστεί φέτος η σχολική γιορτή

today05/01/2023 98

Φόντο
share close

Πότε είναι – Πώς θα εορταστεί η σχολική γιορτή των Τριών Ιεραρχών φέτος.

Οι Τρεις Ιεράρχες είναι ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Βασίλειος ο Μέγας και ο Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός ή Θεολόγος και είναι οι προστάτες των γραμμάτων και των μαθητών.

Η γιορτή Τριών Ιεραρχών δεν είναι σχολική αργία από το 2020. Συγκεκριμένα, με την προτεινόμενη ρύθμιση, η 30ή Ιανουαρίου κάθε έτους, ημέρα της θρησκευτικής των Τριών Ιεραρχών, παύει να συμπεριλαμβάνεται στις ημέρες σχολικής αργίας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα, θα πραγματοποιηθούν την ώρα των σχολικών μαθημάτων και θα έχουν διάρκεια έως δύο διδακτικές ώρες.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Ποιοι λαμβάνουν αναδρομική επιδότηση στο ρεύμα - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Νέα

Ποιοι λαμβάνουν αναδρομική επιδότηση στο ρεύμα – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Αναδρομική επιδότηση για το ρεύμα θα λάβουν 1.250.000 εμπορικοί καταναλωτές, αρτοποιοί και αγρότες. Την καταβολή της αναδρομικής επιδότησης σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος εμπορικών καταναλωτών με παροχή ισχύος έως 35 kVA, αρτοποιείων καθώς και αγροτών, ύψους 85 εκατ. ευρώ, για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η αναδρομική επιδότηση αφορά συνολικά 1.250.000 παροχές και το ποσό προέρχεται από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης. Δικαιούχοι της επιδότησης είναι όλοι […]

today05/01/2023 16

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%