Νέα

Γιώργος Κοτρωνιάς στον Lamia Polis για την επέκταση του “Προσωπικού Βοηθού”: “Σε μια σύγχρονη κοινωνία τέτοια ζητήματα θα έπρεπε να είχαν ήδη λυθεί”

today25/01/2023 10

Φόντο
share close

Ο Βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς, ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΕΕΕΕΚ Λαμίας, που εξέφρασε ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αγγελάκης, για επέκταση του Πιλοτικού Προγράμματος “Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία”, προγραμμάτισε συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας στις 2 Φεβρουαρίου. 

Μιλώντας στον Lamia Polis 87,7 και στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ανέφερε ότι αναγνωρίζει τον Γολγοθά αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους και σε μία σύγχρονη κοινωνία, τέτοια ζητήματα θα έπρεπε να είχαν ήδη λυθεί.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Στα Oscars 2023 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: "Μια ανάσα" από το χρυσό αγαλματίδιο η ταινία "Το Τρίγωνο της Θλίψης"

Νέα

Στα Oscars 2023 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: “Μια ανάσα” από το χρυσό αγαλματίδιο η ταινία “Το Τρίγωνο της Θλίψης”

Στα Oscars 2023 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  Μεταξύ των ταινιών που έχουν προταθεί για Όσκαρ, είναι η ταινία "Το Τρίγωνο της Θλίψης" (Triangle Of Sadness) που γυρίστηκε στην παραλία Χιλιαδού στην Εύβοια. Η ταινία που αποτελεί ελληνική συμπαραγωγή, είναι υποχήφια για τρία Όσκαρ. Αυτά της καλύτερης ταινίας, της καλύτερης σκηνοθεσίας και του πρωτότυπου σεναρίου. Ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και πολιτισμού Ηλίας Μπουρμάς, εξέφρασε μέσα από τον Lamia Polis 87,7, την ικανοποίηση […]

today25/01/2023 71

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%