Νέα

Γιώργος Κοτρωνιάς στον Lamia Polis: Αισιόδοξος για την αλλαγή των εδρών στο Νομό Φθιώτιδας (audio)

today23/05/2023 35

Φόντο
share close

Αισιόδοξος για την αλλαγή των εδρών στο Νομό Φθιώτιδας δήλωσε στον Lamia Polis 87,7 και το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων ο Γιώργος Κοτρωνιάς. 

Ο ίδιος σημείωσε το μεσημέρι της Τρίτης 23/05, ότι με βάση τον κανόνα, οι νομοί με 4 έδρες και την ενισχυμένη αναλογική, εάν ισχύσουν τα συγκεκριμένα ποσοστά, θα εκλέξουν 3 Βουλευτές από τη ΝΔ. Ο ίδιος παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό θα συμβεί στην Φθιώτιδα.

Κάλεσε επίσης τους πολίτες, να ψηφίσουν ξανά τη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι όπως αποδείχτηκε μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα της χώρας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Εκλογές 2023 - Λάμπρος Μπαμπαλιούτας στον Lamia Polis: "Οι έδρες που τώρα μοιράστηκαν στα 4 πρώτα κόμματα για τη Φθιώτιδα, μπορεί να αλλάξουν χέρια" (audio)

Νέα

Εκλογές 2023 – Λάμπρος Μπαμπαλιούτας στον Lamia Polis: “Οι έδρες που τώρα μοιράστηκαν στα 4 πρώτα κόμματα για τη Φθιώτιδα, μπορεί να αλλάξουν χέρια” (audio)

Διεργασίες στα κόμματα για την ισχυροποίηση των εδρών, καθώς όλα μπορεί να ανατραπούν ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα των δεύτερων εκλογών.  "Οι έδρες που τώρα μοιράστηκαν στα 4 πρώτα κόμματα για τη Φθιώτιδα, μπορεί να αλλάξουν χέρια", δηλώνει ο συνταγματολόγος Λάμπρος Μπαμπαλιούτας στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή "Αεράτοι". Ο ίδιος σημειώνει παράλληλα ότι θα υπάρξει αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: https://www.mixcloud.com/Lamiapolis/λάμπρος-μπαμπαλιούτας-συνέντευξη-οι-αεράτοι-23052023/

today23/05/2023 21

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%