Νέα

Γιάννης Σαρακιώτης στον Lamia Polis 87,7: “Η «ακρίβεια Μητσοτάκη» δεν αντιμετωπίζεται με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές”

today18/01/2023 23

Φόντο
share close

Η «ακρίβεια Μητσοτάκη» δεν αντιμετωπίζεται με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές ούτε με το «ξεχείλωμα» του ωραρίου λειτουργίας τους τονίζει στον Lamia Polis 87,7 ο βουλευτής Γιάννης Σαρακιώτης.

Μιλώντας στον Lamia Polis 87,7 και στο αναλυτικό δελτίο, δήλωσε πως απαιτούνται άμεσα και ουσιαστικά μέτρα, ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι η απόφαση για την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων περνάει πλέον από τους  Αντιπεριφερειάρχες στους Δημάρχους της χώρας, ανοίγοντας τον δρόμο για την περαιτέρω δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος των πιο μικρών επιχειρήσεων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι για τον αντικαπνιστικό νόμο: "Βροχή" τα πρόστιμα

Νέα

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι για τον αντικαπνιστικό νόμο: “Βροχή” τα πρόστιμα

Το τελευταίο 24ωρο βεβαιώθηκαν έξι (6) πρόστιμα σε καταστήματα όπου συναθροίζεται κόσμος και δεν επιτρέπεται το κάπνισμα. Καπνιστής που άναψε τσιγάρο σε παιδική χαρά στο Καρπενήσι τιμωρήθηκε επίσης με 200 ευρώ πρόστιμο. Την ίδια ώρα γίνονται έλεγχοι και για τα πλαστικά καλαμάκια καθώς έχει τελειώσει το μεταβατικό στάδιο και δεν επιτρέπεται η χρήση τους. Το πρόστιμο είναι 1000€, τονίζει ο Πρόεδρος των επισιτιστικών Κώστας Καραγεώργος σημειώνοντας ότι γίνονται ενημερώσεις σε όλα τα […]

today18/01/2023 9

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%