Νέα

Γιάννης Ρούλιας: “Παραπληροφορούν και διαστρεβλώνουν – Μας κάνουν κριτική όσοι έφεραν την Λαμία σε τέλμα” (audio)

today08/04/2023 38

Φόντο
share close

Για παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση της αλήθειας έκανε λόγο η παράταξη του Νίκου Σταυρογιάννη στο θέμα του κολυμβητηρίου Λαμίας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

“Ενώ το εγκατέλειψαν – μετά από εγκαίνια και φιέστες –  σε μια κατάσταση επικίνδυνη ακόμη και για την ασφάλεια των διερχόμενων χωρίς να κάνουν τα αυτονόητα, όπως περίφραξη του χώρου και διάλυση της εργολαβίας που υπήρχε από το παρελθόν, ασκούν κριτική σε μας πιστεύοντας ότι οι πολίτες ξεχνούν…” δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ρούλιας κάνοντας λόγο για θράσος.

Για τη Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, επανέλαβε ότι αποδεσμεύτηκε χάρη στις ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Νίκου Σταυρογιάννη που έπεισαν τον υπουργό για τις αλλαγές ..

lamia pel1 1

“Όταν λένε ότι θα τελειώσουν τα έργα στο Κολυμβητήριο τον Αύγουστο και είμαστε σε αυτή την κατάσταση που είμαστε. Φαινομενικά φαίνεται ότι δεν θα τελειώσει. Εδώ είμαστε να το ξαναδούμε”.

“Όσον αφορά την έκθεση έχουμε ακόμη εμπλοκή. Εύχομαι επειδή είναι μελέτη κατασκευή να μην χαθούν τα χρήματα και δεν είμαστε έτοιμοι και φτάσουμε να πληρώνουμε διάλυση εργολαβίας. Δεν μπορούν να μας ασκούν κριτική άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν φτάσει τη Λαμία σε αυτό το τέλμα“.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%