Νέα

Γιάννης Οικονόμου: Συνάντηση με στελέχη του ΕΦΚΑ στη Λαμία

today20/01/2023 13

Φόντο
share close

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στη Λαμία με στελέχη του ΕΦΚΑ.

«Συναντήθηκα σήμερα στη Λαμία με στελέχη του ΕΦΚΑ. Πρόκειται για μια υπηρεσία που σε τοπικό, αλλά και περιφερειακό, επίπεδο σηκώνει μεγάλο βάρος για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη ζωή των πολιτών. Στην απονομή των συντάξεων, όπως σε όλη την χώρα, έτσι και εδώ έχουν γίνει σπουδαία βήματα και οι πολίτες του Nομού μας το γνωρίζουν από την προσωπική τους εμπειρία. Όμως, μένουν πολλά ακόμη να γίνουν ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη δομή του ΕΦΚΑ στη Λαμία. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να αξιοποιήσω τη σημερινή συζήτηση και κυρίως τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δυσκολεύουν τη δουλειά τους, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ταχύτητα παραγωγής έργου. Άλλωστε, και το προηγούμενο διάστημα με στοχευμένες παρεμβάσεις αντιμετωπίστηκαν έως ένα σημείο προβλήματα που χρόνιζαν. Τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας στο επίπεδο ανταπόκρισης του ΕΦΚΑ στην αποστολή του και κυρίως στις υπηρεσίες στον πολίτη, μαζί με τους εργαζόμενους, πετύχαμε πολλά. Με σχέδιο και συνεργασία θα πετύχουμε περισσότερα.»

IMG 05c718dacfe06e045c12733921c6606e V

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Με την Υπουργό Πολιτισμού συναντήθηκε ο Βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς

Νέα

Με την Υπουργό Πολιτισμού συναντήθηκε ο Βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς

 O Βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς συναντήθηκε με την Υπουργό Πολιτισμού.  Η Υπουργός τον ενημέρωσε για την πρόοδο του έργου της ανάπλασης της περιοχής των Θερμοπυλών και του εκσυγχρονισμού του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, το οποίο έχει αναλάβει το Υπουργείο Πολιτισμού. Το αργότερο μέσα σε ένα μήνα θα έχει εγκριθεί η μελέτη από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, για τα έργα στην αρχοντική, ώστε να χρηματοδοτηθούν. Πρόκειται για έργα συντήρησης των τοιχογραφιών, επισκευής της […]

today20/01/2023 20

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%