Νέα

Για ένα πουκάμισο αδειανό… Γκλέτσος – Σπανός, διασταυρώνουν πυρά με στίχους Σεφέρη! (video)

today02/02/2023 79

Φόντο
share close

Γκλέτσος: Άλλες περιφέρειες με κομματικό περιφερειάρχη παίρνουν χρήματα γιατί μπορούν και διεκδικούν. Εμείς έχουμε διορισμένο από την οικογένεια Μητσοτάκη και δεν μπορεί να ζητήσει τίποτα. Είναι πουκάμισο αδειανό” – Φ. Σπανός: “Βρήκε ευκαιρία στο Περιφερειακό Συμβούλιο να γκουγκλάρει στίχους του Σεφέρη”

Η προεκλογική περίοδος -αν και πρώιμη- αρχίζει να φουντώνει, κάτι που φάνηκε με το “καλημέρα” σας και στην σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, όπου “επιστρατεύτηκε” και ο Σεφέρης, δανείζοντας στίχους στην…στιχομυθία μεταξύ Απόστολου Γκλέτσου και Φάνη Σπανού.

Απόστολος Γκλέτσος: Ενα πουκάμισο αδειανό…

Σκληρή κριτική από τον Απόστολο Γκλέτσο στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κατά την έναρξη της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου. Ο κ. Γκλέτσος, χαρακτήρισε τον Φάνη Σπανό “οικογενειακό υπάλληλο της οικογένειας Μητσοτάκη, άβουλο Περιφερειάρχη ο οποίος άγεται και φέρεται λέγοντας όχι σε ότι ζητούν οι πολίτες “
“Θα κάνουμε υπομονή , θα το ανεχτούμε για λίγο ακόμη για να λυτρωθεί η περιφέρεια από την 8ετια όλων αυτών των δεινών. Δεν θέλει να πάρει καμία απόφαση καθώς ο περιφερειάρχης είναι χαμηλόβαθμος οικογενειακός υπάλληλος. Άλλες περιφέρειες με κομματικό περιφερειάρχη παίρνουν χρήματα γιατί μπορούν και διεκδικούν. Εμείς έχουμε διορισμένο από την οικογένεια Μητσοτάκη και δεν μπορεί να ζητήσει τίποτα. Είναι πουκάμισο αδειανό” κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Φάνης Σπανός: “Καλά…ξυπνητούρια!”

“Βρήκε ευκαιρία στο Περιφερειακό Συμβούλιο να γκουγκλάρει στίχους του Σεφέρη” ήταν η άμεση απάντηση του Φάνη Σπανού στον Απόστολο Γκλέτσο, στον οποίο μάλιστα ευχήθηκε “καλά ξυπνητούρια. Συνεχίζοντας την απάντησή του δε, υπογράμμισε ότι η στάση του κ. Γκλέτσου θίγει με βάναυσο τρόπο όχι το πρόσωπο του περιφερειάρχη αλλά την βούληση των πολιτών και πρέπει αυτό να καταγραφεί .
“Ακούω αυτές τις φαιδρότητες και κοιτάζω μπροστά και υπηρετώ τους πολίτες της περιφέρειας Στερεάς ….κατέληξε” ο κ. Σπανός.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της συνεδρίασης

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%