Νέα

Γεωργία Ντούσικου: Η μαθήτρια από την Φουρνά Ευρυτανίας κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κυκλικής Οικονομίας

today05/06/2024

Φόντο
share close

Πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κυκλικής Οικονομίας για μαθήτρια από τη Φουρνά Ευρυτανίας.

Το Αλκιβιάδειο Γυμνάσιο-Λυκειακές Τάξεις Φουρνάς, με τη συμμετοχή της μαθήτριας Γεωργίας Ντούσικου, υπό την καθοδήγηση της οικονομολόγου Σταυρούλας Κουρκάκη απέσπασε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία “Προστατεύουμε το Περιβάλλον – Γυρίζουμε την πλάτη στην πλαστική σακούλα”.

Η Γεωργία Ντούσικου τόνισε πως έχει ως προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ζει κοντά σε αυτό και κάλεσε τους ενήλικες να σκέφτονται το περιβάλλον στην καθημερινή τους ζωή. Με την βοήθεια της καθηγήτριας έφτιαξε μία τσάντα από ανακυκλώσιμα υλικά την οποία έραψε μόνη της και ζωγράφισε.

“Οι μαθητές έμαθαν ότι με τα μικρά βήματα και τα απλά, κάνουμε αλλαγές προς τα μεγάλα και τα σύνθετα. Βελτιώνουμε τις συνθήκες της ζωής μας, φροντίζουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε, κάνουμε πράξη τον πολιτισμό του καταναλωτή”, τόνισε ο Διευθυντής του Σχολείου, Αθανάσιος Χουλιάρας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την μαθήτριά του.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%