Νέα

Φθιώτιδος Συμεών στον Lamia Polis: “Όλος ο Νομός είναι μια οικογένεια. Κάθε χρόνο βρίσκομαι σε διαφορετικές περιοχές για τα Θεοφάνεια”

today05/01/2023 51

Φόντο
share close

Για την εορτή των Θεοφανείων ετοιμάζονται οι Δήμοι. Την τιμητική του έχει ο Δήμος Λοκρών με την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμέων. 

Ο αγιασμός των υδάτων θα γίνει στην σκάλα Αταλάντης στις 11:30.

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμέων, τόνισε μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του LamiaPolis, ότι πιστεύει στην ενότητα και θεωρεί ότι όλος ο νομός είναι μια οικογένεια και για αυτό κάθε χρόνο βρίσκεται σε διαφορετικές περιοχές για τα Θεοφάνεια.

Μίλησε επίσης για το μήνυμα της αυριανής ημέρας, σημειώνοντας να έρθει η εσωτερική φώτιση σε όλους μέσα από τον Θεό.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Παραμένει σε νοσοκομείο της Αθήνας ο 22χρονος που βούτηξε για τον σταυρό και τραυματίστηκε: Ο γραμματέας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στον Lamia Polis

Νέα

Στυλίδα: 10 άτομα έχουν δηλώσει για την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των υδάτων στη Στυλίδα! Το λιμεναρχείο Στυλίδας ενημερώνει πως μέχρι τις 9 το πρωί της Παρασκευής, πρέπει όποιος ενδιαφέρεται να βουτήξει για τον Σταυρό να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ο Λιμενάρχης Ευθύμιος Βέτσικας, δήλωσε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 πως μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή για την Στυλίδα 10 άτομα. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: https://www.mixcloud.com/Lamiapolis/δελτίο-ειδήσεων-συν-ευθύμιος-βέτσικας-512023/

today05/01/2023 34

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%