Νέα

Φθιώτιδα: To μικρό χωριουδάκι που έχει περισσότερες γέφυρες και από το… Μανχάταν!

today12/12/2022 110

Φόντο
share close

Εντάξει, δεν είναι τόσο μεγάλες και εντυπωσιακές όσο η Manhattan Bridge, έχουν όμως άλλα χαρίσματα, αφού βρίσκονται σε ένα από τα πιο όμορφα πλατανοδάση της Φθιώτιδας…

Πρόκειται για τέσσερα γεφυράκια, σε αντικατάσταση των ιρλανδικών διαβάσεων στην κοινότητα Αργυροχώρι Υπάτης, που ο πρόεδρος του χωριού Σπύρος Στεργιόπουλος, ανακοίνωσε με…μάλλον αμερικάνικο χιούμορ, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Πρόκειται για έργο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας αλλά και της ασφαλούς διέλευσης των κατοίκων της περιοχής ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

“Πρόκειται για ένα έργο μικρού προϋπολογισμού αλλά τεράστιας σημασίας για τους διερχόμενους κατοίκους αλλά και επισκέπτες…” όπως είχε δηλώσει και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός στην έναρξη των εργασιών.

Τα γεφυράκια ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν σε χρήση και ίσως αποτελούν και μια ευκαιρία για τους λάτρεις της φύσης να τα “επιθεωρήσουν” από κοντά και να απολαύσουν τη γοητεία του χρυσοκίτρινου αυτή την περιοχή, πανέμορφου πλατανόδασους…

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%