Νέα

Φθιώτιδα: “Πνίγηκε” το Νέο Μοναστήρι – Εκκενώσεις χωριών στην περιοχή

today06/09/2023 61

Φόντο
share close

Η κακοκαιρία Daniel δεν άφησε ανεπηρεάστη και την Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ υπήρξαν πλημμύρες στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας αλλά και στο Νέο Μονάστηρι και σε χωριά της Βόρειας Φθιώτιδας.

, Φθιώτιδα : “Πνίγηκε” το Νέο Μοναστήρι – εκκενώσεις χωριών στην περιοχή – ΕΙΚΟΝΕΣ

Βάσει των ίδιων πληροφοριών πριν λίγη ώρα δόθηκε εντολή εκκένωσης στα χωριά του Δομοκού Πετρίλια, Σοφιάδα μέσω του βόρειου άξονα προς Νέο Μοναστήρι ενώ μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν και τα χωριά Γαυράκια ,Βελεσιώτες, ΕκκάραΒαρδαλί. “Έχουμε και απεγκλωβισμούς σε εξέλιξη. Το φαινόμενο είναι έντονο και έχουν δημιουργηθεί προβλήματα” τόνισε στο Lamianow.gr ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Στερεάς, Ζώης Πολύζος.

“Η κατάσταση είναι τραγική. Πάρα πολύ το νερό. Δεν μπορεί να προσεγγίσει εύκολα ούτε μηχάνημα του δήμου λόγω του νερού. Υπάρχουν παρά πολλοί εγκλωβισμένοι αν λάβουμε υπόψιν ότι χωριά έχουν αποκοπεί και είναι αδύνατη και η μετακίνηση των κατοίκων. Υπάρχει επιχείρηση και για ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα” δήλωσε στο lamianow.gr o δήμαρχος Δομοκού, Μπάμπης Λιόλιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ διαμορφώνεται η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να μετακινηθούν εκεί οι κάτοικοι από τις περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις οικείες τους.

Δείτε τις εικόνες που μας έστειλε ο συνεργάτης μας Γιώργος Καλταμπάνης από το νέο Μοναστήρι

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%