Νέα

Φθιώτιδα: “Ντου” της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό ρομά – 5 συλλήψεις για ρευματοκλοπή

today02/12/2022 107

Φόντο
share close

Εξειδικευμένη – στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, έλαβε χώρα σήμερα (02-11-2022) το πρωί από ώρες 07:00-11:00, σε οικισμό στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαμίας.

D.A. FTHIWTIDAS 1

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

  • συνελήφθησαν 5 άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος,
  • προσήχθησαν 5 άτομα,
  • ελέγχθηκαν 63 άτομα και 22 οχήματα,
  • ελέγχθηκαν  23 οικίες και πρόχειρα καταλύματα και
  • βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, μία Ο.Π.Κ.Ε. αυτής, καθώς και η Διμοιρία Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας. Στην επιχείρηση αυτή συνέδραμε κλιμάκιο του Τεχνικού Τομέα του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., το οποίο προέβη στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Τέτοιου τύπου Αστυνομικές επιχειρήσεις, υπό την εποπτεία και τον συντονισμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, θα συνεχιστούν σε όλο το εύρος της Περιφέρειάς μας, με στόχο την αντιμετώπιση όλων των μορφών εγκληματικότητας, πάντα με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%