Νέα

Φθιώτιδα: H γιορτή της γιαγιάς – Η γιαγιά Μαριγούλα έσβησε 100 κεράκια!

today28/03/2023 76

Φόντο
share close

Γιαγιά. Εκείνη, που έγινε μάνα, δυο και τρεις φορές. Που σαν βράχος στάθηκε για να αναθρέψει παιδιά και εγγόνια…

Εκείνη η γυναίκα με τη μεγάλη αγκαλιά και την αμέτρητη αγάπη στα μάτια. Μεγαλώσαμε με τις ιστορίες και τα παραμύθια της. Με το χαρτζιλίκι που τρύπωνε στο χέρι μας. Με το ξεμάτιασμα και με τις συμβουλές της. Με τη στοργή και τις γλυκές συνωμοσίες της… «να πάρε και άλλες καραμέλες δεν θα το πω στη μαμά».

Αυτές οι γιαγιάδες, που γράφουν βαθιά μέσα στη μνήμη μας και μας ξυπνούν κάθε φορά αμέτρητες γλυκές αναμνήσεις. Αυτές οι δικές μας γιαγιάδες μα και οι γιαγιάδες όλου του κόσμου, γιορτάζουν σήμερα, μιας και η 28η Μαρτίου είναι η παγκόσμια γιορτή της γιαγιάς!

Η γιαγιά Μαριγούλα, από τη Σκάρφεια της Φθιώτιδας είναι μία από αυτές τις γιαγιάδες. Χθες συμπλήρωσε έναν ολόκληρο αιώνα ζωής και αφού έσβησε τα κεράκια της τούρτας, ανακηρύχθηκε και επισήμως ως η μοναδική αιωνόβια κάτοικος όλης της περιοχής!

338018411 219002424065156 3056611119737336187 n

Να ζήσεις γιαγιά Μαριγούλα. Να σε χαίρονται παιδιά και εγγόνια. Να ζήσετε όλες οι γιαγιάδες του κόσμου. Γιατί κάνετε τον κόσμο μας πιο σοφό, τις ψυχές μας πιο φωτεινές και τις στιγμές μας μαζί σας, ξεχωριστές και πολύτιμες!

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία – Πάσχα 2023: Δράση για μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Νέα

Λαμία – Πάσχα 2023: Δράση για μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ο Δήμος Λαμιέων εν όψει του εορτασμού του Πάσχα 2023, διοργανώνει δράση για μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι μικροί καλλιτέχνες καλούνται να φιλοτεχνήσουν έργα ζωγραφικής (σε απλό χαρτί Α4) που θα κοσμήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με την υπεύθυνη του Δήμου Λαμιέων, Μόρφω Ρουποτιά, στο εγχείρημα αυτό οι τοπικές επιχειρήσεις θα αποτελέσουν τη στέγη φιλοξενώντας στις βιτρίνες τους τα εν λόγω έργα (σε μορφή αφίσας) από την Παρασκευή 7 […]

today28/03/2023 42

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%