Νέα

Φθιώτιδα: Δείτε πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιλογή των διευθυντών σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

today09/12/2022 52

Φόντο
share close

Ξεκινούν οι αιτήσεις για  επιλογή διευθυντών σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Προκηρύχτηκε σήμερα Πέμπτη  8 Δεκεμβρίου η πλήρωση θέσεων διευθυντών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Φθιώτιδα με αποφάσεις των διευθυντών  εκπαίδευσης κ. Ευθύμιου Γκούμα και Κωνσταντίνου Σπαλιώρα αντίστοιχα.

Πρόκειται για την πλήρωση πενήντα πέντε (55) θέσεων Διευθυντών Δημοτικών σχολείων, Νηπιαγωγείων και Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), οργανικότητας 4/θεσίων και άνω, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Παράλληλα προκηρύχτηκε η  πλήρωση εξήντα τριών (63)  θέσεων των Διευθυντών όλων των Σχολικών μονάδων και του Εργαστηριακού Κέντρου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας για τη συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία επιλογής  ηλεκτρονικά, μαζί με τα αναγκαία δικαιολογητικά, στη διαδικτυακή πύλη https://schooldirectors.minedu.gov.gr από  09 – 12 – 2022 έως και 28 – 12 -2022 και ώρα 16:00

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%