Νέα

Φωτιά σε Λαμία και Βελεστίνο: Ποια δρομολόγια διακόπτει ο ΟΣΕ μετά από εντολή της πυροσβεστικής

today26/07/2023 27

Φόντο
share close

Οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε Βελεστίνο και Λαμία ανάγκασαν την πυροσβεστική να διατάξει τη διακοπή δρομολογίων του ΟΣΕ που κινούνται ή περνάνε από την περιοχή και η μεταφορά των επιβατών θα γίνει με λεωφορεία.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών IC55 και IC54 του ΟΣΕ, όπως και για αυτά των αμαξοστοιχιών 56 και 887. Οι φωτιές έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις στις συγκεκριμένες περιοχές και έτσι οι επιβάτες πρέπει να φτάσουν με διαφορετικό τρόπο στον προορισμό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΕ:

«Λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής, της Τιθορέας, αλλά και του Βελεστίνου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία διέταξε την διακοπή των δρομολογίων με ταυτόχρονη διακοπή του ρεύματος στις συγκεκριμένες περιοχές.

H αμαξοστοιχία IC55 παραμένει στο Λιανοκλάδι και οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους που είναι η Αθήνα με λεωφορεία.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας IC54 που έχει σταματήσει στο σταθμό της Λιβαδειάς θα μετακινηθούν στους προορισμούς τους επίσης με λεωφορεία.

Ακόμη, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 56 (Αθήνα –Θεσσαλονίκη) και 887 (Καλαμπάκα – Αθήνα) πραγματοποιούνται με λεωφορεία.

Με εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η διακοπή της κυκλοφορίας είναι πλήρης στο τμήμα Λιανοκλάδι – Λιβαδειά και στο τμήμα Λάρισα –Βόλος λόγω πυρκαγιάς στο Βελεστίνο».

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%