Νέα

Ευρωεκλογές 2024 – Νίκος Παππάς: “Ο κόσμος έχει ανάγκη να πιστέψει σε πρόσωπα που εμπιστεύεται. / Ταυτίστηκα με τον Σ. Κασσελάκη & έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει”

today22/04/2024 15

Φόντο
share close

Άρωμα ευρωεκλογών στην πόλη της Λαμίας. Σε περιοδεία βρίσκονται οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Στο studio του Lamia Polis 87,7 και στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 φιλοξενήθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς.

“Παίρνουμε αρκετή αγάπη από την Λαμία και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο.”, δήλωσε αρχικά για την επίσκεψή του στην πόλη ο Νίκος Παππάς.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

“Από πέρυσι είχε αρχίσει να καλλιεργείται η σκέψη της πολιτικής. Είχε γίνει η κρούση από τον Αλέξη Τσίπρα, μετά ήρθε ο Στέφανος που είδα έναν άνθρωπο που μου άρεσε, έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει, ταυτίστηκα.”, σχολίασε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον Lamia Polis 87,7.

Ο ίδιος τόνισε την επιθυμία του να προσφέρει στην κοινωνία, ενώ σημείωσε ότι αυτό αποτέλεσε και το έναυσμα για την κάθοδό του στις Ευρωεκλογές.

“Στην Ευρωβουλή θα παρθούν αποφάσεις ειδικότερα για τους νέους που είναι το μέλλον της κοινωνίας και αυτές οι αποφάσεις θα καθορίσουν το μέλλον τους”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, τάχθηκε υπερ των νέων προσώπων, καθώς αυτό δείχνει και η εξωστρέφεια του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο αθλητισμός του έχει δώσει πολλά εφόδια και πλεονεκτήματα, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ως Ευρωβουλευτής για το καλό των πολιτών.

“Ο κόσμος έχει ανάγκη να πιστέψει σε μερικά πρόσωπα που εμπιστεύεται ή του βγάζουν μια σιγουριά. Ο αθλητισμός σίγουρα είναι ένα πεδίο που γνωρίζω καλά, ξέρω τα προβλήματα, είναι ο χώρος μου, αλλά και τα κοινωνικά ζητήματα και η αλληλεγγύη είναι τα πράγματα που ενδιαφέρουν και θα προσπαθήσω να προσφέρω σε αυτά.”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%