Νέα

Ευρωεκλογές 2024 – Νάσος Παπαργυρόπουλος: “Να φέρουμε την αλλαγή με νέους ανθρώπους και φρέσκιες ιδέες / Η Στερεά Ελλάδα είναι η προσωπική μου Ιθάκη”

today22/04/2024 7

Φόντο
share close

Την πόλη της Λαμίας επισκέφθηκε σήμερα ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Παπαργυρόπουλος, με σκοπό να συνομιλήσει με πολίτες στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στο πλαίσιο των Ευρωεκλογών 2024.

Μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 το μεσημέρι της Δευτέρας 22/04, τόνισε πως τα προβλήματα της κοινωνίας τα οποία βιώνει και ο ίδιος ως επιχειρηματίας, τον ώθησαν να κατέβει ως υποψήφιος.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

“Περισσότερο δραστηριοποιούμαι ως μικρομεσαίος επιχειρηματίας και μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει στην αγορά. Ακούμε για κονδύλια από την Ευρώπη και αυτή τη στιγμή λόγω της γραφειοκρατίας ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας δεν μπορεί να τα λάβει. Από εκεί και πέρα είδα ότι δολοφονείται η αξιοκρατία. Ήθελα να ενεργοποιήσω τον κόσμο και να φέρουμε μια αλλαγή, με νέους ανθρώπους και φρέσκιες ιδέες να φέρουμε λύσεις”, αναφέρει ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Δηλώνει πως προτεραιότητά του είναι το δημογραφικό, σημειώνοντας μάλιστα πως εάν η Κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε άμεσα μέτρα, τότε οι νέοι θα συνεχίσουν να φεύγουν από την χώρα μας.

“Η Στερεά Ελλάδα είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Όπου και αν ήμουν πάντα ήταν η προσωπική μου Ιθάκη. Έχω δει τι πλούτος υπάρχει και δεν έχει αναπτυχθεί. Είπα πως ακόμη και αν δεν βγω να μπορέσω να δείξω τα προβλήματα. Η Φθιώτιδα είναι στους πέντε Νομούς που αδειάζει. Οι Θερμοπύλες είναι παρατημένες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους. Η αγροτική ανάπτυξη, δεν έχει καμία βοήθεια. Οι αγρότες μιλούσαν από τον Σεπτέμβρη”, σημειώνει.

Ο ίδιος δηλώνει πως εκφράζεται από τον Στέφανο Κασσελάκη με τον οποίο όπως είπε και στον “αέρα” του Lamia Polis 87,7, έχουν κοινά βιώματα, ενώ κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν, γιατί πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται στην Ευρώπη.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%