Νέα

Εύη Γκόγια στον Lamia Polis: Τα παιδιά επιστρέφουν στη βιβλιοθήκη με τα νέα προγράμματα (video)

today25/10/2023 94

Φόντο
share close

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας για το σχολικό έτος 2023-2024 σχεδίασε μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές Προσχολικής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με κύριο στόχο την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με τη χρήση της συλλογής της Βιβλιοθήκης.

Κύριος σκοπός των προγραμμάτων η εξοικείωση των μαθητών με τις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης, η ενίσχυση της φιλαναγνωσίας, η καλλιέργεια χρήσιμων δεξιοτήτων και η διασκέδαση μέσα από την μάθηση, σε έναν χώρο οικείο και δημιουργικό.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάστηκαν από ομάδα εκπαιδευτικών κι εργαζομένων της Βιβλιοθήκης και απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης που φοιτούν στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.

Για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, μίλησε στον Lamia Polis 87,7 και στην εκπομπή “Πάμε Πλατεία”, η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης Λαμίας, Εύη Γκόγια.

“To Back to Library σηματοδοτεί την διακοπή από την καλοκαιρινή δράση. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στη βιβλιοθήκη μέσα από αυτά τα προγράμματα. Δίνουμε πάντα την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα βιβλία και να μάθουν μέσα από αυτό”, δηλώνει μεταξύ άλλων.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%