Νέα

Ετήσιος χορός και κοπή πίτας από το Σωματείο Παραγωγών Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Δήμου Καμένων Βούρλων

today06/02/2023 45

Φόντο
share close

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε το Σωματείο Παραγωγών Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Δήμου Καμένων Βούρλων, το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 στο κέντρο «Αυγέρης» στην Παραλία Καινουρίου.

Παράλληλα, έλαβε χώρα και η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησαν ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καινουρίου, π. Ιωάννης Ελευθερίου, και ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Μώλου, π. Κωνσταντίνος Βάγιας.

Οι Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος, Γωγώ Ρωμαίου και Ευδοκία Σκαρλάτου στο τραγούδι, ο Γιάννης Γκορίτσας στο κλαρίνο και ο Βλάσσης Βοσκόπουλος στο μπουζούκι κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Ιωάννης Οικονόμου, οι Βουλευτές Φθιώτιδας, κ.κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιβάλλοντος και Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής, κ.κ. Ηλίας Κυρμανίδης και Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννης Σωσώνης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Νικόλαος Παπαγρηγορίου και Λεωνίδας Πενταλιός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%