Νέα

Εθνικές Εκλογές 2023: 30 κόμματα και 86 υποψήφιοι στην Φθιώτιδα – Πόσους σταυρούς βάζουμε στο ψηφοδέλτιο και πόσοι βουλευτές εκλέγονται (audio)

today19/05/2023 61

Φόντο
share close

30 κόμματα και 86 υποψήφιοι συμμετέχουν στην Φθιώτιδα για τις Εθνικές Εκλογές της Κυριακής. Στην Φθιώτιδα εκλέγονται πλέον 4 Βουλευτές και οι πολίτες έχουν δικαίωμα μέχρι 2 σταυρούς. 

138 εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν στον Δήμο Λαμιέων και ένα ετεροδημοτών στην Οδό Υψηλάντη, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας. Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων, Παναγιώτης Φώσκολος, ανακοίνωσε πως θα υπάρχουν στα εκλογικά τμήματα και ειδικοί χώροι για ΑΜΕΑ σε ισόγειο για να έχουν εύκολη πρόσβαση.

Τα ΚΕΠ του Δήμου Λαμιέων θα είναι ανοιχτά το Σάββατο από τις 08:00 το πρωί, μέχρι τις 20:0 το βράδυ και την Κυριακή από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τον Lamia Polis 87,7:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Γιάννης Οικονόμου στον Lamia Polis: "Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μια Κυβέρνηση Βαβέλ - Χρειάζεται μια ισχυρή Κυβέρνηση ΝΔ" (audio-video)

Νέα

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Γιάννης Οικονόμου στον Lamia Polis: “Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μια Κυβέρνηση Βαβέλ – Χρειάζεται μια ισχυρή Κυβέρνηση ΝΔ” (audio-video)

"Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μία Κυβέρνηση Βαβέλ χρειάζεται μία ισχυρή Κυβέρνηση ΝΔ που εγγυάται την ασφάλεια και την ανάπτυξη της χώρας και τον πολιτών", δηλώνει ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Γιάννης Οικονόμου στους "Αεράτους" του Lamia Polis 87,7. Κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες ό,τι και αν έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν και να επιλέξουν εκείνους που θεωρούν ότι μπορούν να κρατήσουν την χώρα σε μία σταθερότητα. Δείτε το video: Ακούστε […]

today19/05/2023 11

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%