Νέα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας: Για άλλη μία φορά ζούμε τον πύρινο εφιάλτη σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και εδώ στην περιοχή μας

today24/08/2023 7

Φόντο
share close

Για άλλη μία φορά ζούμε τον πύρινο εφιάλτη σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και εδώ στην περιοχή μας.

Καίγεται η Ροδόπη ο Έβρος η Αττική η Δυτική Φθιώτιδα, έχουν γίνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσος σπίτια περιουσίες.

Μετράμε θύματα για μία ακόμη φορά από αυτή την πολιτική των κυβερνήσεων.

Η κυβέρνηση είναι επιλεκτικά ανίκανη να προστατεύσει το λαό σε ότι έχει να κάνει με τις ανάγκες του.

Όταν πρόκειται να εφαρμόσει αντιλαϊκά μέτρα είναι άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική και προετοιμάζει το έδαφος έγκαιρα.

Στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις φυσικές καταστροφές όπως τις πυρκαγιές, επαναλαμβάνεται συνέχεια το ίδιο έργο, καίγεται ο κοσμάκης και οι περιουσίες του. Το μόνο που προσπαθεί να κάνει σοβαρά η κυβέρνηση είναι να ψάχνει τρόπους, πως επικοινωνιακά θα κοροϊδέψει για μία ακόμη φορά το λαό.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το ότι δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχει μέριμνα, δεν υπάρχει πρόληψη, δεν υπάρχει θέληση από την πλευρά της Κυβέρνησης για την προστασία της ζωής του λαού.

Απαιτούμε αποκατάσταση αποζημίωση των ζημιών στο 100%, ουσιαστική πρόληψη προστασία και πυρόσβεση, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και δυνατότητες που υπάρχουν για να είναι ασφαλής ο λαός.

Είναι υπεύθυνη η πολιτική που εφαρμόζεται από τις κυβερνήσεις και έχει διαμορφώσει αυτό το συνεχόμενο πύρινο εφιάλτη.

Να πληρώσουν οι πραγματικοί ένοχοι για τις τραγωδίες που δεν έχουν τέλος, για αυτές που συμβαίνουν τώρα και για τις προηγούμενες.

Για τις πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη να προστατευτούν οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι από το τοξικό νέφος και τα αιωρούμενα σωματίδια από τον καπνό. Ακόμη και σε περιοχές πιο μακριά από τις πυρκαγιές.

Απαιτούμε όπου χρειάζεται άμεση διακοπή των εργασιών σε υπαίθριους χώρους και περιοχές που επηρεάζονται από τον καπνό, να ληφθούν μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων με πλήρη αποζημίωση των ημερομισθίων τους.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%