Νέα

Έρχονται πληρωμές! Ποιοι θα δείτε λεφτά στους λογαριασμούς σας – ΠΡΟΣΟΧΗ στις αλλαγές λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς!

today29/11/2022 50

Φόντο
share close

Έρχονται πληρωμές αυτή την εβδομάδα, ωστόσο λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές για το μήνα Δεκέμβριο.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

  • Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9).
  • Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Η Λαμία φοράει τα γιορτινά της! Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Πλατεία Πάρκου!

Νέα

Η Λαμία φοράει τα γιορτινά της! Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Πλατεία Πάρκου!

Το είπαν και το έκαναν! Την αμέσως επόμενη ημέρα των ανακοινώσεων για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λαμιέων, ξεκίνησαν οι εργασίες στην Πλατεία Πάρκου για το στολισμό και το άναμμα τοου Χριστουγεννιάτικου δέντρου παρέα με τον Γιώργο Τσαλίκη, τους Kings και την Μαλού με παρουσιάστρια της βραδιάς τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Οι μέρες μετράνε αντίστροφα και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης θα γεμίσει φως κάθε γωνιά της στις 2 Δεκεμβρίου. Δείτε τις φωτογραφίες του […]

today29/11/2022 154

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%